SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash.


Geert, Michel en Patrick zetten de traditie van de Rob-spekslagers voort. Ze beschikken over de vakkennis en werken volgens de regels van goed vakmanschap.
Kip-kap, geperste kop, kalfskop in tomatensaus, kalfshoofdvlees maken deel uit van het Belgische gastronomische erfgoed. Onovertroffen ook zijn de huisbereide patés. Onze terrines bestaan uit vlees van de hoogste kwaliteit en worden perfect afgekruid. Daarna gaan ze de oven in waar ze langzaam au bain-marie garen.
En de hamkaart, die is ronduit uniek: rauwe en gerookte ham uit eigen land, uit Italië, Frankrijk, Spanje… met herkomstcertificaat. Zoals de ham uit Umbrië van 18 maanden op smaak gebracht met balsamico azijn en roze peper. Of de Bellota-Bellota® van 30 tot 42 maanden, wellicht de beste ham ter wereld.


Contacteer Geert Erard, producthoofd:
tel. +32 (0)2 761 01 84