La Table de Méditerranée

Tyropitta - 125 g

Drie kazen en munt in bladerdeeg.

€ 5,30

44,17 / kilo

Drie kazen en munt in bladerdeeg.

Over Tyropitta - 125 g

5 min. opwarmen in een voorverwarmde oven, 180° C.

Te bewaren tussen 0 °C en +4 °C.

Ingrediënten

Vulling (60,2%) (Feta (Griekse kaas met gepasteuriseerde schapen- en geitenMELK (34,4%), EIEREN, Griekse Kaasmengeling met gepasteuriseerde schapen- en geiten MELK (8.2%) (Kasseri 37,5%), Graviera (37,5%)), en schaap, geit, koe (Halloumi (25%)), TARWegriesmeel, peterselie, munt (0,5%), peper), Filodeeg (27,1%) (TARWEbloem, water, maïszetmeel, zout, conserveermiddel: kaliumsorbaat), extra olijfolie van de eerste persing, BOTER, EIgeel. Geproduceerd in een bedrijf dat gebruik maakt van noten, selderij, mosterd, weekdieren, vis, sesamzaad, sulfieten.

Allergenen

Eieren, Gluten, Melk / lactose

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 345 kcal
Energie in KJ 1442 kj
Vetten 24 g
waarvan verzadigde vetten 8,1 g
Koolhydraten 19,2 g
waarvan suikers 0,8 g
Proteïnes 12,4 g
Zout 1,0 g
Land van oorsprong Frankrijk
Producent La Table de la Méditerranée, 13 Avenue du 1er Mai, 91120 Palaiseau