Selected by Rob

Ribstuk Shorthorn Rund

Côte à l'os van Ierse Shorthorn-runderen, 4 weken gerijpt in Himalayazout. Sappig, zacht en doorregen vlees.

€ 90,23

64,45 / kilo

Dit product kan u kopen per 1400 gr
Côte à l'os van Ierse Shorthorn-runderen, 4 weken gerijpt in Himalayazout. Sappig, zacht en doorregen vlees.

Over Ribstuk Shorthorn Rund

Dankzij het mooie intramusculaire vet heeft de Shorthorn heel lekker en fijn doorregen vlees. Om het vlees nog sappiger en zachter te maken, werd deze côte à l’os 4 weken gerijpt in Himalayazout. Overheerlijk bleu of saignant gebakken! Onze tip? Voeg pas na de bereiding zout toe.

Te bewaren tussen 0°C en +4°C.

Ingrediënten

Rundvlees.

Land van oorsprong Ierland
Origine vlees bij geboorte Ierland
Origine vlees bij kweken Ierland
Origine vlees bij slachting Ierland