L&L Plaquette staat vooral bekend om hun boter op basis van rauwe koemelk. Het is dan maar een kleine stap om met die melk ook artisanale yoghurt van onnavolgbare kwaliteit te maken. Als een van de eerste biologische landbouwers in België maakt Lionel Plaquette er een erezaak van om zijn klanten ook bioyoghurt te bieden. Dankzij zijn jarenlange ervaring en harde werk staat hij garant voor een constante, optimale kwaliteit.

Lionel Plaquette weet als geen ander hoe hij koemelk moet verwerken. Zijn authentieke yoghurts zijn dan ook stuk voor stuk lekker, gezond en minstens 15 uur lang doorgekookt.

Dit exclusieve topproduct is allesbehalve gestandaardiseerde eenheidsworst: voor deze smeuïge yoghurt selecteert L&L Plaquette namelijk zorgvuldig unieke fermenten en gisten.

De biologische melk waarvan de yoghurt gemaakt is, komt van Normandische koeien die vrij op het hoge plateau van de Famenne grazen, aan de rand van de Ardennen.

De heerlijke, originele vruchtencoulis in de yoghurt wordt gemaakt door een familiebedrijf waarmee L&L Plaquette nauw samenwerkt. 

Dit nieuwe yoghurtassortiment is de perfecte aanvulling op de ruime selectie bioproducten bij Rob.  Ontdek snel de unieke smaken van deze 100% Belgische bioyoghurt: natuur, bosvruchten, kers, framboos, banaan of appel-kers-kaneel!

Deze lekkernijen zijn te koop in de zelfbediening van onze winkel en in onze e-shop.


Trakteer jezelf op een gezond en lekker tussendoortje!