Vrijdag 5 en zaterdag 6 april in de winkel:

  • Op vrijdag 5 april laat onze cortador u proeven van ham van Noir de Bigorre..
  • Geef jouw aperitief een exotische touch met deze gezouten mueslicrackers van Granomy.
  • Belgische frietjes mogen dan wereldberoemd zijn, een echte Belg eet ze het liefst met een lekkere saus. Of u voor grote klassiekers zoals ketchup, béarnaise, cocktail en mayonaise kiest of eerder voor de Vismet, de 1620 of de Dallas saus, Brussels Ketjep heeft een uitgebreid assortiment sauzen voor frietjes op de Belgische markt gebracht, met extra smaak en zonder GMO. 
  • Binnenkort is de zomer terug en daarmee ook het picknickseizoen! Kies voor een origineel drankje met de verse sappen van Pépins, 100% biologisch, extra vers en zonder toegevoegde suiker noch additieven. 

Vrijdag 12 en zaterdag 13 april in de winkel :

  • Ontdek 2 nieuwe producten van de ambachtelijke Zwitserse kaasproducent Vom Chäser: Le Jardin (De Tuin), een kaas obv rauwe melk en verse kruiden, en Notre Rêve (Onze Droom), een kaas met pit en een luchtige structuur.
  • Op zaterdag 13 april laat onze cortador u proeven van Monte Nevado Mangalica (+28 maanden). 
  • Op zaterdag 13 april, pluk zelf je witloof aan de ingang van de winkel! En ontdek hoe een witloof groeit en waar zijn witte kleur vandaan komt.

Vrijdag 19 et zaterdag 20 april in de winkel :

  • Met een Másalto-koffie kan je ervan op aan dat je de perfectie proeft. Met 2 kopjes besef je dat de perfecte smaak het resultaat is van gewaagde, bewuste en ethische keuzes. Ontdek hun nieuw bio gamma: als bonen, gemalen koffie of ook nog cafeïnevrij.
  • Op zaterdag 20 april laat onze cortador u proeven van Nebrodok (+24 maanden) Dok Dall'Ava, een zwart varken gefokt in de bergen van Nebrodi, Sicilië.

Vrijdag 26 et zaterdag 27 april in de winkel :

  • Kusmi Tea, een vaste waarde in de theegeschiedenis. Ontdek hun laatste creatie om de zomer te verwelkomen : witte thee-mango-passievrucht !
  • Koop een Emisa kaars en steun deze stichting die zich inzet voor het welzijn van de kankerpatiënten van het Universitair Ziekenhuis Saint-Luc.  Deze kaarsen zijn 100 % van Europese makelij.
  • Op zaterdag 27 april laat onze cortador u proeven van Hundok Di Mangalica (+ 24 maanden) Dok Dall'Ava.
Wijndegustatie agenda