Vrijdag 3 en zaterdag 4 mei in de winkel:

  • Ook richten we de schijnwerpers op de zoete lekkernijen van "Les Maîtres Confiseurs". Kom proeven van hun breed assortiment uitgelezen chocolade en nougat, krokante koekjes en snoepjes, of nog hun marshmallows en peperkoek!
  • Café-Tasse is ook van de partij. Kom je hun nieuwste lekkernij met Ruby-chocolade ontdekken. Trouwens, wist je dat de roze kleur van deze chocolade volledig natuurlijk is, dankzij moleculen in de Ruby-cacaoboon?
  • Carrot cake ken je vast al, maar heb je dé carrot cake van Eat Dessert First by Laura al geproefd? Of je nu een kenner bent of niet, deze versie is een echt feest voor je smaakpapillen!
  • Ontdek het elegante assortiment zachte zepen met subtiele aroma's van Savonneries Bruxelloises. Hun doel: de beste zepen ter wereld maken, helemaal "Made in Belgium". Alle zepen komen op de traditionele wijze tot stand, met uiterst kwaliteitsvolle ingrediënten en ragfijne parfums.

Ontdek exclusieve Japanse proeverijen op zaterdag 4 mei. Die dag zetten we in het teken van het begin van het Reiwa-tijdperk met de nieuwe keizer.

Vrijdag 10 en zaterdag 11 mei in de winkel :

  • Laat je meevoeren door de exotische smaken van Banane Plantain, zoals garnalen met kokosmelk, kip Yassa en bakbananen.
  • Ontdek het Zwitserse roomijs van Mövenpick. Van sorbet tot ijsjes op een stokje: alle ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen, zodat elk product boordevol smaak zit. Voor Mövenpick betekent zelfs het kleinste verschil in kwaliteit een wereld van verschil voor de smaak.
  • Snak je naar echte olijfolie en denk je met heimwee terug aan je vorige trip naar Griekenland? Bij Rob maak je dit weekend kennis met 4 verschillende oliën van Kalios, waaronder een bio-olie.
  • Tijd voor een vieruurtje! En waarom niet op z'n Engels met heerlijke scones, jam en clotted Cream van Tea Together? Een echte belevenis op vrijdag en zaterdag bij Rob!
  • Op zaterdag 11 mei zet onze cortador de Noir de Bigorre-ham in de kijker.
  • Op zaterdag 11 mei stelt Meat Me je zijn gedroogde rundvlees (biltong) en lamsvlees (fenalår)voor, gemarineerd en gekruid volgens de Zuid-Afrikaanse traditie. Kom proeven van dit vetarme vlees boordevol eiwitten.
  • Op zaterdag 11 meikun je bij ons een glaasje Quintine proeven. Laat je betoveren door de fruitige, romige aroma's van dit uitzonderlijke bier!
  • Op zaterdag 11 mei, ontdek de papjes van “Ready to grow”: vers, biologisch, Belgisch en gemaakt obv seizoensproducten! De smaakpapillen van jouw kind zal niks anders meer willen!
  • Op zaterdag 11 mei, probeer eens gyoza: gevulde deegzakjes die eerst gestoomd en dan gebakken worden. Meestal wordt gyoza gevuld met kool en varkensvlees en op smaak gebracht met knoflook, ui, gember, sake en soja. Proef bij Rob een variant met garnalen van Magyroose en andere Aziatische lekkernijen.

Vrijdag 17 et zaterdag 18 mei in de winkel :

  • De sardines van Don Reinaldo, de tortas van Andres Gavino en de onnavolgbare gazpacho van El Navaricco voeren je met hun zuiderse smaken mee naar de zonovergoten Spaanse kusten.
  • Bij Rob zijn we fan van gearomatiseerd water. Met het originele aloë-verawater van Necta, het esdoornwater van Birk of het berkenwater van Organic Crunch wordt je dorst lessen een feest.
  • De veelgeprezen confituren van Miot hoeven we je vast niet meer voor te stellen. Bij Rob krijg je dit weekend de kans om hun originele assortiment te proeven, waaronder hun "Confiture de Bisous".
  • Op zaterdag 18 mei, schotelt onze cortador je de Nebrodok (+24 maanden) van Dok Dall'Ava voor.
  • Op zaterdag 18 mei, kun je bij ons een glaasje Lutgarde degusteren. Net zoals Sint-Lutgardis een eed van stilte had gezworen, zullen de brouwers van dit bijzondere bier nooit het recept verklappen. Proef jij welke ingrediënten erin verwerkt zijn?

Vrijdag 24 et zaterdag 25 mei in de winkel :

  • Moeten we het Belgische koffiecapsulemerk Belmio nog voorstellen? Dankzij de unieke capsules blijven de aroma's en smaken van deze koffies, die zijn samengesteld uit de beste arabica- en robustabonen, perfect bewaard. Deze capsules zijn geschikt voor Nespresso-machines. Handig, niet?
  • Op zaterdag 25 mei, laat onze cortador je genieten van de Hundok Di Mangalica (+24 maanden) van Dok Dall'Ava.
  • Op zaterdag 25 mei, proef je bij ons de diepgevroren ravioli van La Ferme des 7 Fontaines. Er is voor ieder wat wils!

Vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni in de winkel :

  • Onze zuivelspecialist en bierexpert hebben een assortiment bieren en kazen voor je samengesteld. Ontdek de perfecte combinaties tussen de kazen van Rob en de bieren van de brouwerij "En Stoemelings".
  • Op zaterdag 1 juni, zet onze cortador de exclusieve Noir de Bigorre-ham in de kijker.