Vrijdag 6 en zaterdag 7 september in de winkel :

  • Pierre Hermé is terug voor een nieuwe degustatie – met zijn ijsmacarons, natuurlijk! Heb je een avondje met vrienden of familie gepland, maar zoek je nog inspiratie voor het dessert? Kom dan snel deze macarons proeven en laat je overtuigen. Je zoektocht naar het ideale dessert is meteen voorbij!  Verkrijgbaar in de smaken chocolade, vanille en Ispahan.
  • De oliën van Vigean worden gemaakt in een traditionele oliefabriek en hebben een biolabel. Dit familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in biologische oliën, blaast binnenkort 50 kaarsjes uit. De expertise die ze in al die jaren hebben opgebouwd, proef je ook echt!
  • La Vie est Belle staat voor 100% bio, 100% vegetarisch en 0% bewaarmiddelen. Wat heeft het merk zoal te bieden? Hamburgers, 'gehaktballen' en zowel vegetarische als veganistische smeerpasta's, allemaal made in Belgium. Toen ze terugkwamen uit Afrika, stortten Stefaan en Katrien zich op dit avontuur. Al snel ontpopten ze zich tot pioniers in vegetarische en veganistische producten. Mis onze degustatie van hun heerlijke hamburgers niet! Alleen op zaterdag!

Zaterdag 14 september in de winkel :

  • Op het gebied van smeerpasta's, tapenades, confituren en marinades is L'Epicurien een onbetwistbare meester! Kom deze zaterdag de uitgelezen producten van dit ambachtelijke merk ontdekken in onze winkel.
  • Op zaterdag 14 september, schotelt onze cortador je de Nebrodok-ham (+24 maanden) van Dok Dall'Ava voor. Deze ham is afkomstig van de zwarte varkens die in het Siciliaanse Nebrodigebergte worden gefokt.

Vrijdag 20 en zaterdag 21 september in de winkel :

  • Vanaf nu vind je bij Rob ook falafel, humus en börek. Kom dus zeker de gerechten van Beli proeven en laat je wegvoeren naar verre streken door hun typisch Libanese smaken.
  • Komende vrijdag en zaterdag staan de worsten van Teyssier bij ons in de kijker! Met olijven, roquefort, eekhoorntjesbrood of hazelnoten: deze worsten blijven je verrassen.
  • Wie kent Michel & Augustin nog niet? Zo lang als het merk bestaat liggen hun koekjes al bij ons in de rekken! Intussen is het bedrijf sterk gegroeid en vind je in hun assortiment heel wat lekkere nieuwigheden, zoals superfijne, krokante zandkoekjes en cookies. Ontdek ze dit weekend bij ons!
  • Heb je al gehoord van de Caramandes van Benoit Chocolats? Sinds kort zijn ze bij Rob te koop. Deze driehoekige chocolaatjes zijn gemaakt van dunne, licht gegrilde amandelen, gekaramelliseerd in gezouten boterkaramel en gehuld in een laagje pure of melkchocolade. Kom ze deze zaterdag proeven!

Vrijdag 27 en zaterdag 28 september in de winkel :

  • Zin om te komen kijken hoe we de honing uit onze bijenkorven halen? Je bent meer dan welkom!
  • De herfst staat voor de deur! Dit is het uitgelezen moment om een typisch seizoensproduct te proeven: de worst 'La Corbeille' van de familie Simons. Bij hen wordt het beenhouwersvak van vader op zoon doorgegeven. Als echte vaklui bereiden ze uitmuntende artisanale producten.
  • Een authentiek Italiaans gerecht een Belgische twist geven: die gekke uitdaging ging Raviolart met plezier aan. Dit kleine bedrijfje is opgericht door twee Italiaanse Brusselaars die heimwee hadden naar een van de bekendste gerechten uit hun vaderland: ravioli. Onze favoriet? De ravioli met scamorza en broccoli. Alleen deze zaterdag.