Vrijdag en zaterdag 1 en 2 maart in onze winkel:
 • Superproducteur (zoute kruidenierswaren) – Vijf jaar geleden lanceerden drie enthousiaste fijnproevers het merk Superproducteur. Onder deze naam brengen ze 100% ambachtelijke en natuurlijke aperitiefrecepten aan de man. Ontdek bij Rob hun bokaaltjes vol authentieke Franse en Italiaanse smaken, gemaakt van lokale seizoensproducten.
Vrijdag en zaterdag 8 en 9 maart in onze winkel:

 • Prétexte – Een 100%  plantaardige verwennerij voor op de boterham of in de keuken: daarvoor zit u goed bij Prétexte! Proef nu exclusief van hun twee nieuwste producten. Ze lijken misschien wel wat op kaasproducten, maar hun karakter, textuur en smaak is werkelijk uniek.
 • La Vie est Belle – Die naam delen een Congolese film uit de jaren 80 en een merk van 100% biologische, vegetarische producten zonder bewaarmiddelen. Meteen na hun thuiskomst uit Afrika stortten Stefaan en Katrien zich vol overgave in dit culinaire avontuur.  Ontdek zelf de recepten van deze Belgische pioniers op het vlak van vegetarische en veganistische burgers en balletjes.
 • Château Taurenne – Deze extra vierge oliën op basis van één olijvensoort uit de AOC Provence kregen 'L'Or de Taurenne' als klinkende bijnaam. Alle oliën bestaan uit puur natuurlijk sap van olijven die per soort op het optimale moment worden geoogst.
Vrijdag en zaterdag 15 en 16 maart in onze winkel:

 • Supersec (zoete kruidenierswaren) – Gedroogd fruit met een sublieme, rijke smaak waarin al het goede van de vruchten bewaard wordt: dat is de specialiteit van Supersec. Kom proeven van hun lekkere fruitveters, een absolute favoriet van jong ... en oud.
Vrijdag en zaterdag 22 en 23 maart in onze winkel:

 • Saveurs et Nature – Sinds 2001 produceert dit familiebedrijfje op ambachtelijke wijze 100% biologische chocolade met minimaal 43% cacaoboter, zonder lecithine of palmolie.  Dit weekend nemen ze u met hun 'Single Origin'-chocolade mee op een exclusieve reis langs de meest uiteenlopende terroirs en unieke aroma's.

  WIJNDEGUSTATIE AGENDA



  29 en 30 maart – Fijnproeversdagen

  Een fijnproeversweekend met alleen maar Belgische producten, met extra aandacht voor de ambachtelijke producten van Rob.

  Het volledige programma vindt u hier vanaf maandag 11 maart.