De producthoofden van Rob zijn altijd op zoek naar originele nieuwigheden waarmee ze je kunnen verrassen. Hun prioriteiten? Kwaliteit en smaak! Deze twee kernwoorden zijn een absolute must, want ze staan ervoor garant dat een product in de smaak zal vallen ... en natuurlijk smaakt.


Met de waarden van Rob in het achterhoofd speuren onze producthoofden naar unieke pareltjes die je nergens anders vindt. Daarbij focussen ze op lokale en biologische producten en komen ook kleinschalige producenten geregeld aan bod. Eén ding staat vast: ze kiezen steeds de meest natuurlijke producten, zodat hun authentieke smaak volledig tot uiting komt.

In de kruideniersafdeling stelt ons producthoofd Kathy Toussain je drie nieuwigheden voor die de smaakpapillen van klein en groot laten zinderen.

trois pots de beurres de noix originaux

Het Belgische merk Natural Nut'ly is klaar voor de start!

Heerlijke, gezonde en puur Belgische nut butters met 100% natuurlijke ingrediënten: daarvoor moet je bij Natural Nut'ly zijn! Voorlopig verwent Alizée Alexandre, de enthousiaste oprichtster van Nut'ly, je met drie smaken:

  • Klassieke amandel
  • Kokosnoot-amandel
  • Crunchyhazelnoot-amandel

Deze leuke potjes vind je in de rekken met smeerpasta's vanaf € 6,95!

'True Gum': kauwgom met een natuurlijke smaak

Naast Natural Nut'ly verwelkomt Rob nog een leuk, nieuw merk, deze keer uit Denemarken. Maak kennis met de kauwgom van True Gum: vrij van plastic, vegan, biologisch afbreekbaar, suikervrij en boordevol natuurlijke smaken! Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar:

boîte de chewing gums menthe

  • munt
  • gember/kurkuma
  • eucalyptus/zoethout
  • framboos/vanille

Deze kauwgommen vind je bij de kassa of in de snoepafdeling. Een doosje kost € 2,10.

Olijfolie voor kinderen: Nobleza Del Sur

huile d'olive avec dessins pour enfants dessus

Deze nieuwigheid is een feest voor jonge mama's en hun kinderen: de olijfolie 'Nobleza Del Sur' is speciaal ontwikkeld om kinderen de smaak van dit vloeibare goud te pakken te laten krijgen. De subtiele fruittoetsen geven deze olijfolie een zoete smaak die kinderen graag lusten. De olie past perfect bij een huisbereid papje, een stukje brood of kaas en tomaten.

Ontdek ze bij onze andere soorten olijfolie. Een flesje van 250 ml kost € 12,80.

 

 

 

Geef op Facebook zeker je mening over deze nieuwe producten!