Valrhona

Chocolademelk Celaya - 1 l

Te ontdekken

Chocolademelk voor fijnproevers! Een romige, overheerlijke blend van uitgelezen soorten pure chocolade van Valrhona. Om mateloos van te genieten!

€ 14,95

14,95 / liter

Chocolademelk voor fijnproevers! Een romige, overheerlijke blend van uitgelezen soorten pure chocolade van Valrhona. Om mateloos van te genieten!

Over Chocolademelk Celaya - 1 l

Wie Valrhona zegt, denkt meteen aan gastronomische chocolade van zeldzame cacaobonen. De producten van dit merk zijn erg in trek bij de grootste chefs. Celaya is een uitgesproken romige chocolademelk met een intense smaak van pure chocolade. Deze uitmuntende chocolademelk is het resultaat van een blend van uitgelezen chocoladesoorten en bevat 17,5% pure chocolade van Valrhona.

Goed schudden voor het openen. Warm een mok chocolademelk op in de microgolfoven of met het stoompijpje van een koffiezetmachine. Celaya chocolademelk kunt u ook op een laag vuurtje opwarmen. Roer voortdurend en laat de chocolademelk niet koken.

Ongeopend op kamertemperatuur bewaren. Na het openen koel bewaren (4 °C) en binnen 5 dagen consumeren.

Ingrediënten

Gedeeltelijk afgeroomde MELK, water, pure chocolade met minimaal 50% cacao (cacaobonen, suiker, emulgator: SOJAlecithine, natuurlijk vanille-extract), cacaopoeder, verdikkingsmiddel: carrageen. Kan noten, eiwitten en gluten bevatten.

Allergenen

Melk / lactose, Soja

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 124 kcal
Energie in KJ 518 kj
Vetten 6,2 g
waarvan verzadigde vetten 3,7 g
Koolhydraten 12 g
waarvan suikers 12 g
Proteïnes 3,4 g
Zout 0,08 g
Land van oorsprong Frankrijk
Producent Valrhona, 12 Avenue du Président Roosevelt, 26600 Tain-l'Hermitage