Superproducteur

Bio Langoustine Rillettes - 85 g

Bio Te ontdekken

Biologische rillettes van langs de Bretonse kust gevangen langoustines. Ze hebben een zachte textuur en een bijzonder verfijnde smaak.

€ 8,80

103,53 / kilo

Biologische rillettes van langs de Bretonse kust gevangen langoustines. Ze hebben een zachte textuur en een bijzonder verfijnde smaak.

Over Bio Langoustine Rillettes - 85 g

Superproducteur is een ethisch merk dat ambachtelijke aperitiefproducten boordevol smaak bereidt. Het bedrijf zet zich in voor de ecologische transitie: een tendens met respect voor de smaak, het product, de streek en de producent. De producent van deze langoustinerillettes kiest zelf zijn kreeften op de vismijn, 80 km van zijn atelier vandaan, en hij kookt de schaaldieren slechts kort om hun aangename textuur te behouden. Het resultaat? Een romig en verfijnd product!

Na opening 3 dagen houdbaar op een koele plaats.

Ingrediënten

Wilde langoustines (nephrops norvegicus, van oorsprong uit het noordoostelijke deel van de Atlantische Oceaan) 40% (SCHAALDIEREN), schelvis (melanogramus aeglefinus, van oorsprong uit het noordoostelijke deel van de Atlantische Oceaan) (VIS), verse room* (MELK), zout, peper*, geleermiddel: agar-agar*. *Van biologische landbouw.

Allergenen

Vis, Melk / lactose, Schelpdieren

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 161 kcal
Energie in KJ 669 kj
Vetten 11,2 g
waarvan verzadigde vetten 7,7 g
Koolhydraten 1,1 g
waarvan suikers 1 g
Proteïnes 13,7 g
Zout 0,8 g
Land van oorsprong Frankrijk
Producent Superproducteur, 87 Quai Queyries, 33100 Bordeaux