La Table de Méditerranée

Eliopitta met Olijven - 120 g

Olijven, schapenkaas en gekonfijte tomaten in bladerdeeg.

€ 5,40

45,00 / kilo

Olijven, schapenkaas en gekonfijte tomaten in bladerdeeg.

Over Eliopitta met Olijven - 120 g

Opwarmen in microgolfoven gedurende 1 min. of in oven voor 10 min.

Bewaren tussen 0 °C en +4 °C.

Ingrediënten

Vulling (60.2%) (Volos olijven (32.4%), Griekse kaasmengeling met gepasteuriseerde shapen- en geitenMELK (14.6%) (feta (33.3%), Manouri (33.3%), Kasseri (16.7%), Graviera (16.7%), pestosaus met koriander (extra olijfolie van de eerste persing, koriander (16.5%), Kasseri (MELK), Graviera (MELK), pijnboompitten, knoflook), peper, semi-gedroogde tomaten (0.1%), peterselie, filodeeg (27.1%) (TARWEbloem, water, maiszetmeel, zout, conserveermiddel: kaliumsorbaat), extra olijfolie van de eerste persing, BOTER, EIgeel. Geproduceerd in een bedrijf dat gebruik maakt van selderij, noten, mosterd, vis, sesamzaad, sulfieten.

Allergenen

Eieren, Gluten, Melk / lactose

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 328 kcal
Energie in KJ 1371 kj
Vetten 23 g
waarvan verzadigde vetten 3.3 g
Koolhydraten 18 g
waarvan suikers 2,2 g
Proteïnes 7,2 g
Zout 5.2 g
Land van oorsprong Frankrijk
Producent La Table de la Méditerranée, 13 Avenue du 1er Mai, 91120 Palaiseau