Manola

Bio Fruitige Slangen Gummisnoepjes - 180 g

Bio Te ontdekken

Pot met tweekleurige gummetjes in de vorm van slangetjes met een jasje van suiker. Een assortiment verrukkelijke vegan biofruitsnoepjes voor echte fijnproevers.

€ 6,95

38,61 / kilo

Pot met tweekleurige gummetjes in de vorm van slangetjes met een jasje van suiker. Een assortiment verrukkelijke vegan biofruitsnoepjes voor echte fijnproevers.

Over Bio Fruitige Slangen Gummisnoepjes - 180 g

Met hun gedroogde vruchten en eindeloze assortiment fijne delicatessen nodigt Manola u uit voor een ontdekkingsreis langs unieke smaken van hier en elders. Deze fruitgummetjes uit hun atelier zijn omhuld met suiker en zien eruit als tweekleurige slangetjes. Deze pot bevat een assortiment biologische vegan fruitsnoepjes met de smaak van kers, ananas, appel en sinaasappel.

Bewaren op een koele, droge en donkere plaats.

Ingrediënten

Rietsuiker, maïssiroop*, maïszetmeel, voedingszuren (citroenzuur, melkzuur, appelzuur), geconcentreerd vruchtensap* 1,68% (morellenkers*, ananas*, appel*, sinaasappel*), zuurteregelaars (calciumcitraat, natriumcitraat), kleurstofextracten van vruchten en planten (pompoen*, appel*, vlierbes*, zeewier, saffloer), geleermiddel: pectine, natuurlijke aroma's. Kan sporen van noten, pindanoten, gluten, sesam en soja bevatten. * 99,59% van de ingrediënten is afkomstig uit de biologische landbouw.

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 343 kcal
Energie in KJ 1460 kj
Vetten 0,1 g
waarvan verzadigde vetten 0,1 g
Koolhydraten 84 g
waarvan suikers 56 g
Proteïnes 0,3 g
Vezels 0,3 g
Zout 0,2 g
Land van oorsprong Frankrijk
Producent Manola, 3 rue du M.I.N. Bât D2, 59160 Lomme