Manola

Bio Fruitige Gummiberen - 180 g

Bio

Pot met fruitgummetjes in de vorm van beertjes. Een assortiment verrukkelijke vegan biosnoepjes voor echte fijnproevers.

€ 6,95

38,61 / kilo

Pot met fruitgummetjes in de vorm van beertjes. Een assortiment verrukkelijke vegan biosnoepjes voor echte fijnproevers.

Over Bio Fruitige Gummiberen - 180 g

Met hun gedroogde vruchten en eindeloze assortiment fijne delicatessen nodigt Manola u uit voor een ontdekkingsreis langs unieke smaken van hier en elders. Deze fruitige beertjes uit hun atelier zijn biologisch en vegan. De smaken die u proeft, zijn die van appel, sinaasappel, citroen, zwarte bes, framboos en ananas.

Bewaren op een koele, droge en donkere plaats.

Ingrediënten

Maïssiroop*, rietsuiker* (ongeraffineerd), geleermiddel (pectine), geconcentreerde vruchtensappen* (appel*, sinaasappel*, citroen*, zwarte bes*, framboos*, ananas*), zuurteregelaar : E330, zuurteregelaar (natriumcitraat), kleurstofextracten van vruchten en planten (zeewier, saffloer, pompoen*, appel*, wortel*, vlierbes*), natuurlijke aroma's, glansmiddelen* (zonnebloemolie*, carnaubawas*). * Meer dan 95,7% van de ingrediënten is afkomstig uit de biologische landbouw. Kan sporen van noten, pindanoten, sesam, sulfieten, soja en gluten bevatten.

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 323 kcal
Energie in KJ 1372 kj
Vetten 0,1 g
waarvan verzadigde vetten 0,1 g
Koolhydraten 78 g
waarvan suikers 58 g
Proteïnes <0,2 g
Vezels 2,8 g
Zout <0,2 g
Land van oorsprong Frankrijk
Producent Manola, 3 rue du M.I.N. Bât D2, 59160 Lomme