Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Onze bereide maaltijden van de week
Van 17 t.e.m. 22 November 2025
| MAANDAG-DINSDAG-WOENSDAG | Prijs per portie |
|---|---|
| Zeebrasemfilet met gremolata | € 19.80 |
| Varkenshaasje met mosterd |
€ 18.80 |
| DONDERDAG - VRIJDAG - ZATERDAG | |
| Stoofpotje van wild everzwijn met tomaat en peper | 52.50€ /kg |
| Zeeduivelfilet met groene kool | € 23.50 |
| Kalfszwezerik met sjalotjes |
€ 32.00 |
| Aan het spit | |
| Gebraden kip | 13.95€ /kilo |
| Soep van de week | |
| Romige pompoensoep | 7.00 € /L |
| Saus van de week | 19.50 € /L |
Van 24 t.e.m. 29 November 2025
| MAANDAG-DINSDAG-WOENSDAG | Prijs per portie |
|---|---|
| Zalmfilet met honinggelakt | € 21.00 |
| Coq au vin met spek en paddenstoelen |
€ 18.00 |
| DONDERDAG - VRIJDAG - ZATERDAG | |
| Kalfsblanquette met groenten | 52.50€ /kg |
| Kabeljauwrug op Oostendse wijze | € 23.00 |
| Hazenbout op grootmoeders wijze |
€ 20.10 |
| Aan het spit | |
| Gebraden kip | 13.95€ /kilo |
| Soep van de week | |
| Tomatenroomsoep | 7.00 € /L |
| Saus van de week | 19.50 € /L |