Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Onze bereide maaltijden van de week
Van 21 Oktober t.e.m. 26 Oktober 2024
MAANDAG-DINSDAG- WOENSDAG | Prijs per portie |
---|---|
Gevulde Rogfilet op Florentijnse wijze |
€ 18.50 |
Kalkoenfilet met wilde paddenstoelen | € 16.10 |
DONDERDAG - VRIJDAG - ZATERDAG | |
Koninklijke couscous (kip, lam, merguez) | € 52.50/kg |
Zeeduivelfilet op Armoricaanse wijze | € 21.00 |
Gevulde Kwartel op Normandische wijze |
€ 15.10 |
Aan het spit | |
Gebraden kip | € 13.95/kilo |
Soep van de week | |
Tomatenroom | € 7.00/L |
Saus van de week | € 19.50/L |
Van 28 Oktober t.e.m. 2 November 2024
MAANDAG-DINSDAG-WOENSDAG | Prijs per portie |
---|---|
Scholfilet op Oostendse wijze | € 17.80 |
Kalfslever met uien | € 16.80 |
DONDERDAG - VRIJDAG - ZATERDAG | |
Wildzwijnstoofpot met tomaat en groene peper | € 52.50/kg |
Viscassolette met groenten | € 18.50 |
Kalfszwezerik met wilde paddenstoelen |
€ 30.10 |
Aan het spit | |
Gebraden kip | € 13,95/kilo |
Soep van de week | |
Erwtenroom met worstjes | € 7,00/L |
Saus van de week | € 19,50/L |