Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Onze bereide maaltijden van de week
Van 25 t.e.m. 30 Augustus 2025
MAANDAG-DINSDAG-WOENSDAG | Prijs per portie |
---|---|
Zalmfilet met dille-roomsaus | € 18.50 |
Pure varkensfilet met honing en limoen |
€ 18.10 |
DONDERDAG - VRIJDAG - ZATERDAG | |
Gesneden rundvlees met tomaten en dragon | 52.50€ /kg |
Vispannetje met champagne | € 21.50 |
Gigotin van lamsvlees met bonenkruid |
€ 22.00 |
Aan het spit | |
Gebraden kip | 13.95€ /kilo |
Soep van de week | |
Minestrone | 7 € /L |
Saus van de week | 19.50 € /L |
Van 1 t.e.m. 6 September 2025
MAANDAG-DINSDAG-WOENSDAG | Prijs per portie |
---|---|
Zeebaarsfilet, ratatouille en saffraanpuree | € 22.10 |
Orloff van kalkoengebraad |
€16.50 |
DONDERDAG - VRIJDAG - ZATERDAG | |
Koninklijke couscous (kip, lam en merguez) | 52.50€ /kg |
Tongscharfilet met tomaat en bieslook | € 22.50 |
Jong parelhoenfilet op Normandische wijze |
€ 18.50 |
Aan het spit | |
Gebraden kip | 13.95€ /kilo |
Soep van de week | |
Tomatenroomsoep | 7 € /L |
Saus van de week | 19.50 € /L |