Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Onze bereide maaltijden van de week
Van 7 t.e.m. 12 juli 2025
MAANDAG-DINSDAG- WOENSDAG | Prijs per portie |
---|---|
Coulibiac met zalm en witte wijnsaus |
€ 18.50 |
Virginiaanse ham | € 15.50 |
DONDERDAG - VRIJDAG - ZATERDAG | |
Gesneden rundvlees met tomaten en dragon | 52.50 € /kg |
Zeetongfilet met citroengras | € 22.80 |
Filet van gele kip tartufata |
€ 19.10 |
Aan het spit | |
Gebraden kip | 13.95 € /kilo |
Soep van de week | |
Soep met pistou | 7 €/L |
Saus van de week | 19.50 € /L |
Van 14 t.e.m. 19 juli 2025
MAANDAG-DINSDAG-WOENSDAG | Prijs per portie |
---|---|
Schartongfilet met groene asperges en bieslook | € 18.10 |
Varkensfilet, bigaradesaus met sinaasappel | € 18.50 |
DONDERDAG - VRIJDAG - ZATERDAG | |
Kalfsblanquette op grootmoeders wijze | 52.50€ /kg |
vispannetje met groenten | € 22.80 |
Eendenborst en ganzenlever met appels |
€ 25.50 |
Aan het spit | |
Gebraden kip | 13.95€ /kilo |
Soep van de week | |
Tomatenroomsoep | 7 € /L |
Saus van de week | 19.50 € /L |