Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Onze bereide maaltijden van de week
Van 20 t.e.m. 25 Oktober 2025
MAANDAG-DINSDAG-WOENSDAG | Prijs per portie |
---|---|
Pladijsfilet met prei en saffraan | € 18.50 |
Orloff van varkensgebraad met Ardeense ham en gruyère |
€ 16.50 |
DONDERDAG - VRIJDAG - ZATERDAG | |
Boeuf bourguignon | 52.50€ /kg |
Kabeljauwrug in een korste van parmesan en witte wijnsaus | € 24.80 |
kalfsschnitzel met Italiaanse ham en mozzarella |
€ 22.50 |
Aan het spit | |
Gebraden kip | 13.95€ /kilo |
Soep van de week | |
Tomatenroomsoep | 7 € /L |
Saus van de week | 19.50 € /L |
Van 27 Oktober t.e.m. 1 November 2025
MAANDAG-DINSDAG-WOENSDAG | Prijs per portie |
---|---|
Zalmfilet met zuring | € 18.50 |
Kalkoenfilet met bospaddenstoelenroomsaus |
€ 16.50 |
DONDERDAG - VRIJDAG - ZATERDAG | |
Wildzwijnstoofpot met peper en tomaat | 52.50€ /kg |
Vispannetje met champagne | € 24.80 |
Jong parelhoenfilet met comtékaas en hannenkammen |
€ 22.50 |
Aan het spit | |
Gebraden kip | 13.95€ /kilo |
Soep van de week | |
Romige pompoensoep | 7 € /L |
Saus van de week | 19.50 € /L |