De Rob-kaart, een kaart met vele voordelen

Keuze, kwaliteit, onthaal, service: redenen genoeg om uw inkopen bij Rob te doen.
En dankzij de Rob-kaart wordt uw trouw extra beloond.

Op basis van uw aankopen van afgelopen maand, ontvangt u namelijk een waardebon die 1 jaar geldig blijft.
Deze kunt u gebruiken bij elke aankoop in de winkel of wijnkelder, in de e-shop of in het Rob-restaurant. Het volstaat de waardebon, samen met uw Rob-kaart voor te leggen.

Mocht u aan de kassa vergeten uw Rob-kaart te tonen, dan kunt u uw aankopen alsnog laten registreren door onze onthaalmedewerkers. Maar dit enkel op de dag van uw aankoop.

Aarzel niet langer, en vraag uw Rob-kaart hier aan.

Besteedt u per maand voor een bepaald bedrag, belonen wij u met een waardebon. Deze is één jaar geldig in onze winkel. Elke maand volgt er een nieuwe berekening. 

5 € voor 250 €
8 € voor 350 €
12 € voor 500 €
16 € voor 650 €
25 € voor 900 €
45 € voor 1200 €
60 € voor 1500 €
85 € voor 1750 €
130 € voor 2000 €
170 € voor 2300 €
200 € voor 2550 €
Vraag uw Rob kaart aan

De Rob kaart is voorbehouden aan fysieke personen van minimum 18 jaar.

Rob NV, met maatschappelijke zetel gelegen te  Woluwelaan 28, 1150 Sint-Stevens-Woluwe, met ondernemingsnummer: 0402.082.256, verwerkt uw persoonsgegevens, als verantwoordelijke voor de  verwerking, in het kader van het beheer van haar getrouwheidsprogramma, dewelke toelaat om kortingen  te krijgen overeenkomstig de tabel opgenomen hierboven. Uw persoonsgegevens zullen ook kunnen verwerkt worden op anonieme wijze voor statistische doeleinden gebaseerd op uw koopgedrag. Mits uw voorafgaandelijke uitdrukkelijke toestemming, zal Rob N.V. ook uw persoonsgegevens verwerken om u haar nieuwsbrief te versturen per e-mail. Uw persoonsgegevens worden verwerkt overeenkomstig de voorwaarden voorzien in de privacyverklaring van Rob N.V. die  u kan terugvinden op https://www.rob-brussels.be/nl/bescherming-van-de-privacy. Uw persoonsgegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden noch overgemaakt aan derden, behoudens uw voorafgaandelijk en uitdrukkelijk akkoord. Uw persoonsgegevens worden bewaard voor de duur van uw deelname aan het programma. Na beëindiging van uw deelname aan het programma worden uw persoonsgegevens nog maximaal 12 maanden bewaard, alvorens zij definitief worden verwijderd behoudens in geval van wettelijke verplichting in hoofde van Rob N.V. zoals bepaald in onze privacyverklaring. Indien u de schrapping verzoekt van het geheel van uw persoonsgegevens die weerhouden zijn in het kader van het programma, zal uw deelneming aan het programma beëindigd worden. U heeft het recht tot toegang en inzage van uw persoonsgegevens, het recht tot verbetering van uw persoonsgegevens, het recht om u te verzetten tot de verwerking van uw persoonsgegevens en het recht op vergetelheid. Om uw rechten uit te oefenen kan u contact opnemen met Rob N.V. via de post (Rob, Woluwelaan 28, 1150 Sint-Stevens-Woluwe), via e-mail op privacy@rob-brussels.be of per telefoon op het nummer 02 771 20 60.