Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Christophe Hardiquest
L'automne bat son plein. Pour sa nouvelle recette en exclusivité chez Rob, le chef ** Christophe Hardiquest a opté pour un ingrédient exotique mais produit localement: une tartufata de shiitake bruxellois au vin jaune et gingembre. Dans sa vidéo, il vous propose une petite recette pour l'utiliser.
---
De herfst is in volle zwier. Voor zijn nieuw exclusief recept voor Rob heeft chef** Christophe Hardiquest voor een exotisch product gekozen met een lokale productie: een tartufata van Brusselse shiitake met gele wijn en gember. In zijn video stelt hij een heerlijk receptje voor, snel klaar (enkel in het frans).
---
Autumn is at its height. For his new exclusive recipe for Rob, chef** Christophe Hardiquest has chosen an exotic ingredient yet grown locally: a tartufata of Brussels shiitake mushrooms with vin jaune and ginger. He presents you a delicious recipe in a video (French only).