Inschrijvings- en betalingsmodaliteiten - wijncursussen

De workshops worden gegeven in het Frans. De inschrijvingen gaan van start op donderdag 13 februari 2020, uitsluitend via het online formulier

INSCHRIJVINGS- EN BETALINGSMODALITEITEN

  1. Inschrijven is mogelijk vanaf donderdag 13 februari 2020 via het online formulier. Vermeld daarbij jouw naam en voornaam, en het telefoon- of gsm-nummer waarop wij je kunnen bereiken.
    N.B. : De inschrijvingen worden in chronologische volgorde behandeld.
  2. Het team Rob the Cellar zal jouw reservatie bevestigen via e-mail. Je wordt dan verzocht om binnen de 5 werkdagen de prijs van de cursussen te storten op het bankrekeningnummer van Rob (totaalbedrag: €420 per deelnemer voor de 6 cursussen). Na die termijn vervalt de reservering. Als de workshop volzet is, wordt je daarvan op de hoogte gebracht via e-mail.
  3. Zodra jouw betaling is ontvangen, wordt jouw inschrijving definitief en zal Rob je nog een bevestigingsmail sturen.

ANNULATIE

Wij behouden ons het recht voor om een workshop te annuleren. In dat geval wordt je uiteraard persoonlijk op de hoogte gebracht en zo snel mogelijk terugbetaald. Indien een deelnemer niet opdaagt, zal de workshop niet terugbetaald worden. De deelname wordt ook niet overgedragen naar een andere workshop. De deelnemer kan zich echter wel laten vervangen door een andere persoon naar keuze.

Voortaan worden wijnworkshops en dergelijke cursussen niet meer aan uw Rob Card-account toegevoegd.