Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Speciale gerechten
Bestelling vanaf 6 personen voor alle speciale gerechten
Kreeft |
|
Halve kreeft in eigen nat | dagprijs |
Halve kreeft "Armoricaine" | dagprijs |
Halve kreeft met Nantuasaus | dagprijs |
Papilotte van kreeft met verse kruiden | dagprijs |
Kreeftenpaella | dagprijs |
Bereidingen met foie gras |
|
Rundfilet Wellington met foie gras en truffe | 32,50 € / pers. |
Duif in bladerdeeg met foie gras en Bordelaisesaus | 24,50 € / pers. |
Gebakken foie gras met appel | 24,00 € / pers. |
Bereidingen met truffel |
|
Omelet met zomertruffel Tuber Aestivum (tijdens het seizoen) | dagprijs |
Omelet met wintertruffel Tuber Brumale (tijdens het seizoen) | dagprijs |
Zeevruchtenschotels |
|
Visschotel "Royal" voor 2 personen 2 halve Canadese kreeften van 600 g, 4 langoustines, 4 grote gamba's, 6 scampi's, 100 g grijze garnalen, 2 halve scharen van Alaska krabvlees |
105,00 € / 2 pers. |