Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Speciale gerechten
Bestelling vanaf 6 personen voor alle speciale gerechten
|
Kreeft |
|
| Halve kreeft in eigen nat | dagprijs |
| Halve kreeft "Armoricaine" | dagprijs |
| Halve kreeft met Nantuasaus | dagprijs |
| Papilotte van kreeft met verse kruiden | dagprijs |
| Kreeftenpaella | dagprijs |
|
Bereidingen met foie gras |
|
| Rundfilet Wellington met foie gras en truffe | 32,50 € / pers. |
| Duif in bladerdeeg met foie gras en Bordelaisesaus | 24,50 € / pers. |
| Gebakken foie gras met appel | 24,00 € / pers. |
|
Bereidingen met truffel |
|
| Omelet met zomertruffel Tuber Aestivum (tijdens het seizoen) | dagprijs |
| Omelet met wintertruffel Tuber Brumale (tijdens het seizoen) | dagprijs |
|
Zeevruchtenschotels |
|
| Visschotel "Royal" voor 2 personen 2 halve Canadese kreeften, 4 langoustines, 4 grote gamba's, 6 scampi's, 100 g grijze garnalen, Alaska krabvlees |
115,00 € / 2 pers. |