Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Onze bereide maaltijden van de week
Van 25 t.e.m. 30 November 2024
MAANDAG-DINSDAG- WOENSDAG | Prijs per portie |
---|---|
Doradefilet met Gremolata |
€ 18.50 |
Haantje in wijnsaus | € 14.80 |
DONDERDAG - VRIJDAG - ZATERDAG | |
Hertenstoofpot op grootmoeders wijze | € 52.50/kg |
Vispannetje met fijne groenten | € 19.20 |
Kwartelfilet met perziken |
€ 18.10 |
Aan het spit | |
Gebraden kip | € 13.95/kilo |
Soep van de week | |
Tomatenroomsoep met balletjes | € 7.00/L |
Saus van de week | € 19.50/L |
Van 2 t.e.m. 7 December 2024
MAANDAG-DINSDAG-WOENSDAG | Prijs per portie |
---|---|
Rogfilet met citroen en lente-ui | € 18.50 |
Hazebout op grootmoeders wijze | € 17.80 |
DONDERDAG - VRIJDAG - ZATERDAG | |
Kalfsfricassee met boschampignons | € 52.50/kg |
Kabeljauwfilet met sjalotten | € 20.80 |
Kalfskelderij met noilly-saus |
€ 28.50 |
Aan het spit | |
Gebraden kip | € 13,95/kilo |
Soep van de week | |
Pompoensoep | € 7,00/L |
Saus van de week | € 19,50/L |