Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Onze bereide maaltijden van de week
Van 14 t.e.m. 19 juli 2025
MAANDAG-DINSDAG- WOENSDAG | Prijs per portie |
---|---|
Schartongfilet met groene asperges en bieslook |
€ 18.10 |
Varkensfilet, bigaradesaus met sinaasappel | € 18.50 |
DONDERDAG - VRIJDAG - ZATERDAG | |
Kalfsblanquette op grootmoeders wijze | 52.50 € /kg |
vispannetje met groenten | € 22.80 |
Eendenborst en ganzenlever met appels |
€ 25.50 |
Aan het spit | |
Gebraden kip | 13.95 € /kilo |
Soep van de week | |
Tomatenroomsoep | 7 €/L |
Saus van de week | 19.50 € /L |
Van 21 t.e.m. 26 juli 2025
MAANDAG-DINSDAG-WOENSDAG | Prijs per portie |
---|---|
Koolvisfilet met een romige preisaus | € 18.50 |
Gepaneerde kalkoenlapje met tomaat en olijven | € 17.10 |
DONDERDAG - VRIJDAG - ZATERDAG | |
Tajine met lamsvlees met abrikozen en koriander | 52.50€ /kg |
Kabeljauwrug met tomaten en dragon | € 22.50 |
Jong parelhoenfilet met groene asperges |
€ 18.50 |
Aan het spit | |
Gebraden kip | 13.95€ /kilo |
Soep van de week | |
Romige preisoep | 7 € /L |
Saus van de week | 19.50 € /L |