Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Onze bereide maaltijden van de week
Van 17 t.e.m. 22 maart 2025
MAANDAG-DINSDAG- WOENSDAG | Prijs per portie |
---|---|
Goujonettes van tongschar met tomaaten en bieslook |
€ 18.50 |
Gekonfijte eendenbout champignonsaus | € 15.10 |
DONDERDAG - VRIJDAG - ZATERDAG | |
Koninklijke couscous (lam, kip en merguez) | 52.50 € /kg |
Pladijsfilet met prei en witte wijnsaus | € 18.10 |
Kalfsgebraad met gremolata |
€ 20.10 |
Aan het spit | |
Gebraden kip | 13.95 € /kilo |
Soep van de week | |
Romige kervelsoep | 7 €/L |
Saus van de week | 19.50 € /L |
Van 24 t.e.m. 29 maart 2025
MAANDAG-DINSDAG-WOENSDAG | Prijs per portie |
---|---|
€ | |
€ | |
DONDERDAG - VRIJDAG - ZATERDAG | |
52.50€ /kg | |
€ | |
€ |
|
Aan het spit | |
Gebraden kip | 13.95€ /kilo |
Soep van de week | |
7 € /L | |
Saus van de week | 19.50 € /L |