Uw boodschappen bij Rob, via onze gloednieuwe e-shop!

Vandaag kunt u in enkele kliks een winkel binnenstappen alsof die helemaal voor u is voorbehouden. U wint tijd: geen files in het verkeer, geen wachtrijen aan de kassa, … U neemt rustig de tijd om uw boodschappen online te doen. U plaatst uw bestelling op eender welk moment van de dag, zelfs op zondag. U kunt beslissen om uw boodschappen te laten bezorgen of ze af te halen in de winkel.
Kortom: u geniet van alle voordelen van online shoppen.

Uw boodschappen bij Rob van thuis uit, wanneer u maar wenst? Welkom in onze e-shop. Ontdek een selectie van 4.000 uitzonderlijke producten. Regelmatig komen er nieuwe producten bij. Bovendien maakt u in onze onlinekelder Rob The Cellar uw keuze uit een brede waaier van uitzonderlijke wijnen.

Verfijn uw zoekopdracht om de delicatessen te vinden die u zoekt. Bij bepaalde producten specifieert u hoe u ze wenst te ontvangen, bv groene of gele bananen. Daarna plaatst u uw bestelling. U kunt uw boodschappen ophalen in de winkel, maar wij leveren ook met veel plezier, van dinsdag tot zaterdag, in heel België.

Naar de E-shop

Dezelfde kwaliteit als in de winkel

 • Net zoals uw aankopen in de winkel worden uw online bestellingen
  klaargemaakt door onze vakmensen.

 • Wij kiezen voor u steeds de producten met de langste houdbaarheidsdatum.

 • Delicate producten worden zorgvuldig verpakt: vlees en vis worden
  altijd luchtledig verpakt en in een koelbox getransporteerd.

 • U kunt uw bestelling ophalen in de winkel in Woluwe of thuis laten
  bezorgen.

 • U kiest de leveringsdag en een specifiek tijdvenster.
 • Wij leveren van dinsdag tot vrijdag (overdag en ’s avonds tot 22 u),
  evenals op zaterdag tussen 8 en 18 u. Zorg ervoor dat u thuis bent
  om uw bestelling in ontvangst te nemen!

Vernieuwde website

Voortaan hebt u nog gemakkelijker toegang tot de rijke wereld van Rob. U vindt er de agenda van de kooklessen, proeverijen en onze Fijnproeversdagen, meer informatie over ons vakmanschap, inspirerende artikels over de producten en producenten, heerlijke recepten en het online Gourmets’ Magazine. Dankzij de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van het laatste nieuws.