Warme gerechten

Bestelling vanaf 6 personen

Voorgerechten

Sint-Jakobsschelp om te gratineren

14,80 € / pers

Sint-Jakobsschelp, roomsaus met witte wijn, tomaten en pasta

15,75 € / pers

Quenelles van snoek met Nantuasaus

15,90 € / pers

Vis en schaaldieren

Zalmfilet met groenteroom

16,50 € / pers

Waterzooi van vis, een specialiteit !

26,50 € / pers

Zeeduivel in een nage van saffraan en gedroogde tomaten

26,50 € / pers

Gevulde tongfilets met Nantuasaus

28,50 € / pers

Ossobuco van zeeduivel met basilicum

20,50 € / pers

Kabeljauwfilet met grijze garnalen

25,10 € / pers

Gevogelte

Waterzooi van gevogeltewit

12,20 € / pers

Eendenborstfilet met bergappelsien

18,35 € / pers

Filet van parelhoentje op Brabantse wijze

20,50 € / pers

Ragout van jong parelhoen met asperges en champignons

20,50 € / pers

Gevogeltewit gekookt op lage temperatuur met pesto en gedroogde tomaten

17,90 € / pers

Kalkoensauté met paddenstoelen

19,50 € / pers

Vlees

Kalfszwezeriken met groentjes

33,50 € / pers

Kalfszwezeriken aangebakken met citroenpeper en morilles

33,50 € / pers

Ossobuco van kalfsvlees met groentjes

19,25 € / pers

Tian van lamsvlees met verse rozemarijn

24,50€ / pers

Charolais-rundfilet in korst met Bordelaisesaus

30,50 € / pers

Saltimbocca van kalf met salie

22,50 € / pers

Orloffsgebraad van kalf gezoogd door de moeder

26,50 € / pers

Lamskoteletten met verse groenten "Bouquetière"

24,50 € / pers

Varkenshaas met mosterdsaus

20,50 € / pers

Eenpansgerechten

Koeskoes Royal met kip, lamsvlees en merguez 52,50 € / kg
Paella met kip, calamaris en "bouquet" garnalen 31,00 € / kg
Kalfsragout met groentjes 52,50 € / kg
Kalfsragout op Grootmoeders wijze 52,50 € / kg
Rundvlees op Burgondische wijze 52,50 € / kg
Lamsnavarin met groenten 52,50 € / kg
Zuurkoolschotel (in seizoen) 18,00 € / pers.