Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Warme gerechten
Bestelling vanaf 6 personen
Voorgerechten |
|
|
Sint-Jakobsschelp om te gratineren |
14,80 € / pers |
|
Sint-Jakobsschelp, roomsaus met witte wijn, tomaten en pasta |
15,75 € / pers |
|
Quenelles van snoek met Nantuasaus |
15,90 € / pers |
Vis en schaaldieren |
|
|
Zalmfilet met groenteroom |
16,50 € / pers |
|
Waterzooi van vis, een specialiteit ! |
26,50 € / pers |
|
Zeeduivel in een nage van saffraan en gedroogde tomaten |
26,50 € / pers |
|
Gevulde tongfilets met Nantuasaus |
28,50 € / pers |
|
Ossobuco van zeeduivel met basilicum |
20,50 € / pers |
|
Kabeljauwfilet met grijze garnalen |
25,10 € / pers |
Gevogelte |
|
|
Waterzooi van gevogeltewit |
12,20 € / pers |
|
Eendenborstfilet met bergappelsien |
18,35 € / pers |
|
Filet van parelhoentje op Brabantse wijze |
20,50 € / pers |
|
Ragout van jong parelhoen met asperges en champignons |
20,50 € / pers |
|
Gevogeltewit gekookt op lage temperatuur met pesto en gedroogde tomaten |
17,90 € / pers |
|
Kalkoensauté met paddenstoelen |
19,50 € / pers |
Vlees |
|
|
Kalfszwezeriken met groentjes |
33,50 € / pers |
|
Kalfszwezeriken aangebakken met citroenpeper en morilles |
33,50 € / pers |
|
Ossobuco van kalfsvlees met groentjes |
19,25 € / pers |
|
Tian van lamsvlees met verse rozemarijn |
24,50€ / pers |
|
Charolais-rundfilet in korst met Bordelaisesaus |
30,50 € / pers |
|
Saltimbocca van kalf met salie |
22,50 € / pers |
|
Orloffsgebraad van kalf gezoogd door de moeder |
26,50 € / pers |
|
Lamskoteletten met verse groenten "Bouquetière" |
24,50 € / pers |
|
Varkenshaas met mosterdsaus |
20,50 € / pers |
Eenpansgerechten |
|
| Koeskoes Royal met kip, lamsvlees en merguez | 52,50 € / kg |
| Paella met kip, calamaris en "bouquet" garnalen | 31,00 € / kg |
| Kalfsragout met groentjes | 52,50 € / kg |
| Kalfsragout op Grootmoeders wijze | 52,50 € / kg |
| Rundvlees op Burgondische wijze | 52,50 € / kg |
| Lamsnavarin met groenten | 52,50 € / kg |
| Zuurkoolschotel (in seizoen) | 18,00 € / pers. |