Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Golfera
Salame Ventricina Bio - 80 g
Gluten vrij
Bio
Typische biosalami Ventricina uit de Abruzzen met rode peper en paprika. Verfijnde vleeswaren met een verrassende, pittige en evenwichtige smaak.
€ 4,80
Typische biosalami Ventricina uit de Abruzzen met rode peper en paprika. Verfijnde vleeswaren met een verrassende, pittige en evenwichtige smaak.
Over Salame Ventricina Bio - 80 g
De producten van Golfera hebben niet alleen de heerlijke, zachte smaak van Italiaanse fijne vleeswaren, maar bevatten ook weinig vet. Deze Ventricina-salami is een typisch product uit de Abruzzen, gemaakt van biologisch Italiaans varkensvlees. Zijn prachtige, intens rode kleur en zijn verrassende, pittige en evenwichtige smaak heeft deze Ventricina te danken aan de rode peper en paprika.
Te bewaren tussen 0 °C en +4 °C.
Ingrediënten>
Varkensvlees*, atuurlijke aroma's, zeezout, kruiden*, dextrose*, antioxidant: ascorbinezuur. *Ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw.
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 361 kcal |
Energie in KJ | 1498 kj |
Vetten | 29 g |
waarvan verzadigde vetten | 14 g |
Koolhydraten | 1,0 g |
waarvan suikers | 0 g |
Proteïnes | 25 g |
Zout | 3,5 g |
Land van oorsprong | Italië |
Producent | Via dell'Industria, 6/8, 48017 Lavezzola RA |
Andere producten die u kunnen interesseren