Treo

Polenta met Truffels - 250 g

Te ontdekken

6 schijven Italiaanse polenta met truffels. Dit originele bijgerecht voor uw vleesbereidingen of salades is in een mum van tijd klaar.

€ 7,50

30,00 / kilo

6 schijven Italiaanse polenta met truffels. Dit originele bijgerecht voor uw vleesbereidingen of salades is in een mum van tijd klaar.

Over Polenta met Truffels - 250 g

De polenta van Treo wordt geproduceerd op basis van maismeel, water en zout. De polentaschijven mogen in de pan, microgolfoven of traditionele oven. In een oogwenk klaar! Polenta met truffels past uitstekend bij gevogelte en rood vlees. Ook bij een salade smaakt deze polenta verrassend lekker.

Traditionele oven: schik de polenta in een ovenschaal en laat 10 min. grillen op 180 °C. Pan: bak de polentaschijven 4 min. aan beide zijden in olie of boter. Microgolfoven: schik de polenta in een schotel en laat 3 min. opwarmen op 700 W. Suggestie: schik de gare polentaschijven op een bord en combineer naar eigen smaak met kaassaus, champignonsaus, tomatensaus, ragoutsaus ...

Te bewaren tussen 0 °C en 4 °C. Verpakt onder beschermende atmosfeer.

Ingrediënten

Water, maismeel, bereiding van voedingswaren op basis van champignons en truffels (3%) (champignons 66% (Agaricus bisporus), water, zonnebloemolie, paneermeel (TARWEbloem, gist, zout), zout, zwarte truffel (Tuber aestivum) 1%, peterselie, specerijen, knoflookpoeder, gemalen peper), zout, zuurteregelaar: wijnsteenzuur, bewaarmiddel: sorbinezuur. Bevat gluten, kan sporen van melk en eieren bevatten.

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 77 kcal
Energie in KJ 325 kj
Vetten 1,1 g
waarvan verzadigde vetten 0,2 g
Koolhydraten 15 g
waarvan suikers 0 g
Proteïnes 1,7 g
Zout 1,3 g
Land van oorsprong Italië
Producent Al. Ca Food srl, Via C. Battisti 71, Solesino PD