Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Created by Rob
Parelhoenfilet met Crème van Gekweekte Champignons en Puree
Deze filet van jonge parelhoen met roomsaus, champignons en een smaakvolle Ratte du Touquet-aardappelpuree is een voltreffer bij volwassenen en kinderen.
Over Parelhoenfilet met Crème van Gekweekte Champignons en Puree
Jonge parelhoen is een gevogelte met zacht, mals vlees dat zowel bij kinderen als volwassenen in de smaak valt. In dit gerecht worden alleen de borstfilets gebruikt. Ze worden geserveerd met een fijne roomsaus, champignons en een heerlijke puree van Ratte du Touquet-aardappelen. Een klassieke, maar o zo geslaagde combinatie!
Opwarmen in de microgolfoven: 3 min op 750 W.
Te bewaren tussen 0 °C en +4 °C.
Ingrediënten>
Parelhoenfilet, ROOM, aardappelpuree (aardappelen "ratte du Touquet", BOTER, ROOM (bevat: MELK, stabilisator: carrageen, Guerande zout), gekweekte champignons, ui, witte wijn, peper, zout, tijm.
Allergenen>
Melk / lactose
Land van oorsprong | België |
Producent | Rob s.a./n.v., Bld de la Woluwe / Woluwelaan 28, 1150 Bruxelles / Brussel |