Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Comptoir des Épices
Bio Methi Massala - 50 g
Bio
Deze curry met fenegriekblaadjes wordt meestal gegeten bij Indiase paratha's of gebruikt om groene bladgroenten op smaak te brengen.
€ 7,00
Deze curry met fenegriekblaadjes wordt meestal gegeten bij Indiase paratha's of gebruikt om groene bladgroenten op smaak te brengen.
Over Bio Methi Massala - 50 g
Methi massala is een curry met fenegriekblaadjes (of 'methi' in het Hindi). Hij geeft uw gerechten een natuurlijke bouillonsmaak. Deze specerij mag niet ontbreken als u paratha's, een soort platte Indiase broodjes, maakt. U kunt de curry ook gebruiken bij spinazie of aloo methi, een gerecht met verse fenegriekblaadjes, specerijen en aardappelen.
Ingrediënten>
Fenegriek, kurkuma, look, uien, gember, asa foetida, piment, zeezout.
Land van oorsprong | België |
Producent | Comptoir des Épices SA, Z.I. - Rue Star 126, B-4801 STEMBERT |
Andere producten die u kunnen interesseren