Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Kalios
Extra Vierge Olijfolie N°03 Douceur - 50 cl
Olijfolie Kalios, geselecteerd door Bart De Pooter, chef van tweesterrenrestaurant Pastorale (Vlaanderen).
€ 22,35
Olijfolie Kalios, geselecteerd door Bart De Pooter, chef van tweesterrenrestaurant Pastorale (Vlaanderen).
Over Extra Vierge Olijfolie N°03 Douceur - 50 cl
Voor de krachtige en fruitige smaak van de olijfolie van Kalios, trekken we naar de Peloponnesos in Griekenland. Kalios 03 'Douceur' wordt gemaakt met traditionele Koroneiki-olijven die met de hand worden geoogst aan het einde van het seizoen. De lichte en verfijnde smaak zullen je zeker weten te bekoren. Met zijn lage zuurtegraad, is deze olijfolie een echte grand cru. Ze is ideaal bij gekookte groenten, huisgemaakte puree en witte vis.
Ingrediënten>
Extra vierge olijfolie.
Land van oorsprong | Griekenland |
Producent | CHORIO SAS - 22 rue Truffaut - 75017 Paris |