Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Fusilli – Ambachtelijke Pasta met Insectenmeel – 200 g
Belgische ambachtelijke pasta, gemaakt met krekelsmeel, rijk aan volledige eiwitten en klaar in 3–4 minuten. De spiraalvorm houdt sauzen perfect vast, met een stevige textuur en een subtiele nootachtige smaak. Een gezonde, duurzame optie zonder toevoegingen of conserveermiddelen.
€ 5,55
Belgische ambachtelijke pasta, gemaakt met krekelsmeel, rijk aan volledige eiwitten en klaar in 3–4 minuten. De spiraalvorm houdt sauzen perfect vast, met een stevige textuur en een subtiele nootachtige smaak. Een gezonde, duurzame optie zonder toevoegingen of conserveermiddelen.
Over Fusilli – Ambachtelijke Pasta met Insectenmeel – 200 g
Ingrediënten>
Fijne griesmeel van harde tarwe (gluten), eieren, meel van Tenebrio Molitor (gedroogde en gemalen meelwormen) – 10% Product met 90% biologische ingrediënten, gecontroleerd door BE-BIO-01 via Certisys. Als u allergisch bent voor weekdieren, schaaldieren of mijten, wordt het afgeraden dit product te consumeren.
Allergenen>
Eieren, Gluten, Weekdieren, Schelpdieren
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 386 kcal |
Energie in KJ | 1614 kj |
Vetten | 7.90 g |
waarvan verzadigde vetten | 1.9 g |
Koolhydraten | 56,1 g |
waarvan suikers | 3.10 g |
Proteïnes | 18.80 g |
Vezels | 7.7 g |
Zout | 0.09 g |
Land van oorsprong | België |
Andere producten die u kunnen interesseren