Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Marco Giacosa
Tagliolini con Rosmarino di Langa - 250 g
Tagliolini (een pastasoort die dunner is dan tagliatelle) met rozemarijn uit de Italiaanse Langhestreek. Italiaanse gastronomie met een vleugje natuur!
€ 6,35
Tagliolini (een pastasoort die dunner is dan tagliatelle) met rozemarijn uit de Italiaanse Langhestreek. Italiaanse gastronomie met een vleugje natuur!
Over Tagliolini con Rosmarino di Langa - 250 g
Ah, de Italiaanse keuken ... Daarvan loopt ons het water in de mond! Zeker als we denken aan de creatieve uitspattingen van Marco Giacosa. Hij maakt pasta's die heerlijk natuurlijk smaken en doen denken aan de recepten van 'la mamma'. Zijn uitgelezen tagliolini met rozemarijn uit Langhe (een Italiaanse regio in het zuiden van Piemonte) is een perfect voorbeeld van zijn filosofie.
Kooktijd: 3 minuten.
Ingrediënten>
Griesmeel van harde TARWE, bloem van zachte TARWE type 00, EIEREN, gedroogde rozemarijn van de Langhe min. 1,5%.
Allergenen>
Eieren, Gluten
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 294 kcal |
Energie in KJ | 1248 kj |
Vetten | 3,7 g |
waarvan verzadigde vetten | 1,2 g |
Koolhydraten | 57 g |
waarvan suikers | 2,1 g |
Proteïnes | 11 g |
Zout | 0,06 g |
Land van oorsprong | Italië |
Producent | MG snc di Marco Giacosa C.so Europa, 29, 12051 Alba (Cn) |
Andere producten die u kunnen interesseren