Marco Giacosa

Tagliolini con Rosmarino di Langa - 250 g

Tagliolini (een pastasoort die dunner is dan tagliatelle) met rozemarijn uit de Italiaanse Langhestreek. Italiaanse gastronomie met een vleugje natuur!

€ 6,35

25,40 / kilo

Tagliolini (een pastasoort die dunner is dan tagliatelle) met rozemarijn uit de Italiaanse Langhestreek. Italiaanse gastronomie met een vleugje natuur!

Over Tagliolini con Rosmarino di Langa - 250 g

Ah, de Italiaanse keuken ... Daarvan loopt ons het water in de mond! Zeker als we denken aan de creatieve uitspattingen van Marco Giacosa. Hij maakt pasta's die heerlijk natuurlijk smaken en doen denken aan de recepten van 'la mamma'. Zijn uitgelezen tagliolini met rozemarijn uit Langhe (een Italiaanse regio in het zuiden van Piemonte) is een perfect voorbeeld van zijn filosofie.

Kooktijd: 3 minuten.

Ingrediënten

Griesmeel van harde TARWE, bloem van zachte TARWE type 00, EIEREN, gedroogde rozemarijn van de Langhe min. 1,5%.

Allergenen

Eieren, Gluten

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 294 kcal
Energie in KJ 1248 kj
Vetten 3,7 g
waarvan verzadigde vetten 1,2 g
Koolhydraten 57 g
waarvan suikers 2,1 g
Proteïnes 11 g
Zout 0,06 g
Land van oorsprong Italië
Producent MG snc di Marco Giacosa C.so Europa, 29, 12051 Alba (Cn)
Andere producten die u kunnen interesseren