Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Duo van bloedworst met aardappelpuree en geroosterde appels
Heerlijke duo van witte en zwarte pens, geserveerd met huisgemaakte aardappelpuree en goudbruin geroosterde appeltjes. Een traditioneel gerecht met de smaak van vroeger.
Over Duo van bloedworst met aardappelpuree en geroosterde appels
Ingrediënten>
Puree 51% (puree (aardappel, zout, nootmuskaat, peper, emulgator E471), MELK, nootmuskaat, zout, peper), bloedworst 18% (varkensvlees, spek, MELK, bloed, ui (ui, olijfolie, zout), brood (TARWEbloem, water, gist, zout), EI, TARWEbloem, zout, peper, foelie, siroop, nootmuskaat, aroma, peper), appel 18%, jus 11% (kalfsfond (kalfsbouillon (water, kalfsvlees), groentebouillon (water, wortel, champignon, ui, tomaat, knoflook, tijm, zwarte peper), runderkollageen: kalfsvleesextract, zetmeel, tomatenpuree, zout, uien, geconcentreerd wortelsap), kippenconcentraat (geconcentreerde kippenbouillon (water, kippenvleesextract), zout, suiker, gist-extract, kippenvet, aroma’s, gemodificeerd maïszetmeel, zuurteregelaar (citroenzuur)), bruine roux (TARWEbloem, palmvet, kleurstof (E150c))), speculaas (TARWEbloem, suiker, plantaardige oliën (palm, raapzaad), suikersiroop, natriumwaterstofcarbonaat, SOJAbloem, zout, kaneel).
Allergenen>
Eieren, Gluten, Melk / lactose, Soja
| Land van oorsprong | België |



















