Jean-Yves Bordier

Le Petit Beurre met Halfgezouten Boter & Chocolade - 150 g

Te ontdekken

Krokante petit-beurres met pure chocolade en echte boter van Bordier. Dat is niet de eerste de beste, maar halfgezouten boter. Een Bretonse specialiteit!

€ 7,98

53,20 / kilo

Krokante petit-beurres met pure chocolade en echte boter van Bordier. Dat is niet de eerste de beste, maar halfgezouten boter. Een Bretonse specialiteit!

Over Le Petit Beurre met Halfgezouten Boter & Chocolade - 150 g

De boter van Bordier is een verhaal op zich. Ambachtsman Jean-Yves Bordier uit Saint-Malo steekt al sinds 1985 al zijn liefde en passie in zijn boter. Bij voorkeur halfgezouten, volgens de Bretonse traditie. En met deze artisanale halfgezouten boter maakt hij ook zijn fantastische petit-beurres. Afgewerkt met een laagje pure chocolade ... Dit kan echt niemand weerstaan!

Bewaren bij kamertemperatuur, uit de buurt van vocht en licht.

Ingrediënten

TARWEbloem (GLUTEN), pure chocolade 20% (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: SOJAlecithine, natuurlijk vanille-aroma), halfgezouten Bordier BOTER 16% (MELK), suiker, verse hele EIEREN, EIgeel, zout van Guérande, rijsmiddel (dinatriumdifosfaat, natriumwaterstofcarbonaat, TARWEzetmeel). Kan sporen bevatten van noten, pinda's en soja.

Allergenen

Eieren, Gluten, Melk / lactose, Soja

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 447 kcal
Energie in KJ 1866 kj
Vetten 22,82 g
waarvan verzadigde vetten 14,34 g
Koolhydraten 53,33 g
waarvan suikers 22,26 g
Proteïnes 6,95 g
Zout 1,26 g
Land van oorsprong Frankrijk
Producent Bordier J.Y. La Fromagée, La Rivière 93106, 35530 Noyal-sur-Vilaine