Vajra

Biologische Wilde Canadese Rijst - 500 g

Wilt u volop genieten van de krachtige smaak van deze wilde Canadese rijst? Meng hem dan met witte of volle basmatirijst.

€ 19,58

39,16 / kilo

Wilt u volop genieten van de krachtige smaak van deze wilde Canadese rijst? Meng hem dan met witte of volle basmatirijst.

Over Biologische Wilde Canadese Rijst - 500 g

Echte fijnproevers kennen de granen van Vajra natuurlijk al. Weet u wat er zo bijzonder is aan wilde rijst? Hij zit boordevol eiwitten, mineralen, sporenelementen en vitamines. Deze wilde rijst groeit aan de rand van bepaalde Canadese meren en heeft een unieke, krachtige smaak. Onze tip om zijn smaak helemaal tot zijn recht te doen komen: meng de rijst met witte of volle basmatirijst.

Het wordt aangeraden een half deel wilde rijst met een half deel witte of volle basmatirijst te mengen. Meng dus een kop wilde rijst, een kop basmatirijst, vier koppen water en zout. Laat 30 minuten koken op een zacht vuur en smelt er na het koken een nootje boter in.

Koel en droog bewaren.

Ingrediënten

Wilde Canadese rijst bio; Allergenen: Ons atelier verpakt granen die gluten bevatten, soja, noten, mosterd, sesam en lupine.

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 357 kcal
Energie in KJ 1494 kj
Vetten 1,08 g
waarvan verzadigde vetten 0,16 g
Koolhydraten 68,7 g
waarvan suikers 2,50 g
Proteïnes 14,7 g
Vezels 6,2 g
Zout 0,01 g
Land van oorsprong België
Producent Vajra, 330 Brusselsesteenweg, 3090 Overijse