Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Vajra
Biologische Shoyu-sojasaus - 500 ml
Bio
Traditionele, natuurlijk gefermenteerde Japanse saus van soja en tarwe met een vol, subtiel aroma.
€ 7,98
Traditionele, natuurlijk gefermenteerde Japanse saus van soja en tarwe met een vol, subtiel aroma.
Over Biologische Shoyu-sojasaus - 500 ml
De biologische Japanse shoyu-sojasaus van Vajra is op traditionele wijze geproduceerd door de sojabonen en volle tarwe natuurlijk te fermenteren. Deze donkerbruine saus is rijk aan eiwitten en heeft een uitgesproken zoutige smaak, maar is minder intens dan Chinese sojasaus. Ze wordt voornamelijk gebruikt om rijstgerechten en Japanse noedels op smaak te brengen.
Koel en donker bewaren.
Ingrediënten>
Water, SOJAbonen* (19,1%), TARWE* (16%), zeezout, kodji. *Afkomstig uit de biologische landbouw. Dit natuurlijk product bevat geen kleur- of bewaarmiddel.
Allergenen>
Gluten, Soja
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 62 kcal |
Energie in KJ | 264 kj |
Vetten | 0,1 g |
waarvan verzadigde vetten | 0 g |
Koolhydraten | 6,2 g |
waarvan suikers | 0 g |
Proteïnes | 8,8 g |
Zout | 12 g |
Land van oorsprong | Japan |
Producent | Vajra, 330 Brusselsesteenweg, 3090 Overijse |
Andere producten die u kunnen interesseren