Vajra

Biologische Shoyu-sojasaus - 500 ml

Bio

Traditionele, natuurlijk gefermenteerde Japanse saus van soja en tarwe met een vol, subtiel aroma.

€ 7,98

15,96 / liter

Traditionele, natuurlijk gefermenteerde Japanse saus van soja en tarwe met een vol, subtiel aroma.

Over Biologische Shoyu-sojasaus - 500 ml

De biologische Japanse shoyu-sojasaus van Vajra is op traditionele wijze geproduceerd door de sojabonen en volle tarwe natuurlijk te fermenteren. Deze donkerbruine saus is rijk aan eiwitten en heeft een uitgesproken zoutige smaak, maar is minder intens dan Chinese sojasaus. Ze wordt voornamelijk gebruikt om rijstgerechten en Japanse noedels op smaak te brengen.

Koel en donker bewaren.

Ingrediënten

Water, SOJAbonen* (19,1%), TARWE* (16%), zeezout, kodji. *Afkomstig uit de biologische landbouw. Dit natuurlijk product bevat geen kleur- of bewaarmiddel.

Allergenen

Gluten, Soja

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 62 kcal
Energie in KJ 264 kj
Vetten 0,1 g
waarvan verzadigde vetten 0 g
Koolhydraten 6,2 g
waarvan suikers 0 g
Proteïnes 8,8 g
Zout 12 g
Land van oorsprong Japan
Producent Vajra, 330 Brusselsesteenweg, 3090 Overijse