Vajra

Tamari Sojasaus Bio - 500 ml

Bio Gluten vrij

Deze biologische tamarisaus is een traditionele Japanse sojasaus die ideaal past bij wokgerechten, soepen, gerechten met saus ...

€ 10,45

20,90 / liter

Deze biologische tamarisaus is een traditionele Japanse sojasaus die ideaal past bij wokgerechten, soepen, gerechten met saus ...

Over Tamari Sojasaus Bio - 500 ml

Tamarisaus is een traditionele Japanse sojasaus die wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Voor deze biologische tamarisaus gebruikt Vajra uitsluitend sojabonen uit de biologische landbouw. Verwar deze sojasaus niet met de Chinese variant, want die bevat gluten! Geef uw wokgerechten, gebakken groenten, sauzen en sausgerechten, noedelsoepen enzovoort een heerlijke Aziatische toets.

Op een donkere en koele plek bewaren.

Ingrediënten

Complete SOJA* (46%), water, zeezout, shochu* (water, rijst*, zeezout, koji). *Afkomstig uit de biologische landbouw (controle Certisys België). Dit natuurlijke product bevat geen kleurstoffen of bewaarmiddelen.

Allergenen

Soja

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 83 kcal
Energie in KJ 354 kj
Vetten 0 g
waarvan verzadigde vetten 0 g
Koolhydraten 6,5 g
waarvan suikers 0,5 g
Proteïnes 14 g
Zout 12,93 g
Land van oorsprong Japan
Producent Vajra, 330 Brusselsesteenweg Hall 4/5, 3090 Overijse