Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Vajra
Tamari Sojasaus Bio - 500 ml
Deze biologische tamarisaus is een traditionele Japanse sojasaus die ideaal past bij wokgerechten, soepen, gerechten met saus ...
Over Tamari Sojasaus Bio - 500 ml
Tamarisaus is een traditionele Japanse sojasaus die wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Voor deze biologische tamarisaus gebruikt Vajra uitsluitend sojabonen uit de biologische landbouw. Verwar deze sojasaus niet met de Chinese variant, want die bevat gluten! Geef uw wokgerechten, gebakken groenten, sauzen en sausgerechten, noedelsoepen enzovoort een heerlijke Aziatische toets.
Op een donkere en koele plek bewaren.
Ingrediënten>
Complete SOJA* (46%), water, zeezout, shochu* (water, rijst*, zeezout, koji). *Afkomstig uit de biologische landbouw (controle Certisys België). Dit natuurlijke product bevat geen kleurstoffen of bewaarmiddelen.
Allergenen>
Soja
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 83 kcal |
Energie in KJ | 354 kj |
Vetten | 0 g |
waarvan verzadigde vetten | 0 g |
Koolhydraten | 6,5 g |
waarvan suikers | 0,5 g |
Proteïnes | 14 g |
Zout | 12,93 g |
Land van oorsprong | Japan |
Producent | Vajra, 330 Brusselsesteenweg Hall 4/5, 3090 Overijse |