Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Golfera
Salame Con Semi Di Finocchio Bio - 80 g
Bio
Gluten vrij
Italiaanse salami met venkelzaad, gemaakt volgens een traditioneel recept. Verfijnde vleeswaren met een karakteristieke geur en smaak.
€ 4,80
Italiaanse salami met venkelzaad, gemaakt volgens een traditioneel recept. Verfijnde vleeswaren met een karakteristieke geur en smaak.
Over Salame Con Semi Di Finocchio Bio - 80 g
De producten van Golfera hebben niet alleen de heerlijke, zachte smaak van Italiaanse fijne vleeswaren, maar bevatten ook weinig vet. Deze salami met venkelzaad is een typisch product, gemaakt van Italiaans varkensvlees volgens een traditioneel recept. Het venkelzaad geeft de salami een erg karakteristieke geur en smaak die zelfs de meest verfijnde smaakpapillen verleidt.
Tussen 0 °C en 4 °C.
Ingrediënten>
Varkensvlees* (95,6%), zeezout, natuurlijke aroma's, venkelzaadjes* (0,3%), dextrose*, witte wijn, kruiden* en specerijen*, antioxidant: ascorbinezuur. * Ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw.
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 343 kcal |
Energie in KJ | 1423 kj |
Vetten | 27 g |
waarvan verzadigde vetten | 11 g |
Koolhydraten | 0,6 g |
waarvan suikers | 0 g |
Proteïnes | 25 g |
Zout | 3,6 g |
Land van oorsprong | Italië |
Producent | Via dell'Industria, 6/8, 48017 Lavezzola RA |
Andere producten die u kunnen interesseren