Bij het ontbijt, 

gaat er niets boven een eitje van La Ferme des Coudriers, muesli van Grillons d'Or, Vrai yoghurt en fruitsap van Vitamont of melk van Bioferme. Zo begint u vol energie aan uw dag.

Als tussendoortje rond 11 uur

neemt u een sappige appel uit de boomgaard van Marc Ballat. Hebt u een energieboost nodig? Ga dan voor een granenreep van Taste of Nature.

Eet u graag een warme of liever een koude lunch?

U kunt de twee ook combineren: begin met een pompoen- en butternutsoepje van Grandeur Nature en geniet daarna van een salade van Pack 'n Joy. Is uw lunch niet compleet zonder vlees? Dan is de charcuterie van Golfera perfect voor u.

Tijd voor een vieruurtje! 

Laad uw batterijen op met een mok earl-greythee van La Pagode, met een heerlijk gebakje zelfgemaakt met de mixen van Marlette. Wie haast heeft, kan ook kiezen voor een boterham met confituur van Pipaillon of koekjes met stukjes chocolade van Dao. Daar past citroenlimonade van Luscombe, koude matchathee van Kinea of ahornwater van Sealand perfect bij.

's Avonds

is het tijd voor een verfijnd vijfgangenmenu ...

Aperitief

Antipasti van Il Nutrimento of zeewiertartaar van Marinoë 

Champagne brut Elégance van Vincent Couche

Voorgerecht

Haasje van gerookte Schotse zalm van Thiriez Agro

Reuilly wit 2016 Les Fossiles van Domaine Jamain

of

Ravioli met gorgonzola en walnoten van Pastificio  

Côtes du Roussillon wit 2014 Les Glaciaires van Domaine Gardiès 

Hoofdgerecht

Gevogelte uit de Gers van Ferme en Coton met bereide groenten van ADM

Mondeuse 2017 La Belle Romaine Château van Mérande

of 

Biologisch gekweekte goudbrasem van Oso ® bereid met Primo extra vergine olijfolie van Frantoi Cutrera

Mâcon-Cruzille wit 2016 Les Genièvrières van Domaine Guillot-Broux 

Dessert

Vanilleflan met karamelsaus van Annie Lagarrigue

Bij de koffie 

Chocolade van Saveurs et Nature