Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Teyssier
Terrine van Ree met Bessen - 200 g
Terrine van ree, met jeneverbes en zwarte bes. Een recept van Stéphane Reynaud.
€ 8,60
Terrine van ree, met jeneverbes en zwarte bes. Een recept van Stéphane Reynaud.
Over Terrine van Ree met Bessen - 200 g
Te bewaren op kamertemperatuur.
Ingrediënten>
Hertenvlees 20%, lende, varkensschenkel en keel (53,5% varkensvlees), sjalotten, cassis 5%, kruiden en specerijen, EIEREN, jeneverbes 1,8%, olijfolie, zwarte bessen crème (suiker, zwarte bes, water, alcohol) 1,2%, Côte du Rhône rood, zout.
Allergenen>
Eieren
Land van oorsprong | Frankrijk |
Producent | Teyssier Salaisons, 07320 Saint-Agrève |
Andere producten die u kunnen interesseren