Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Created by Rob
Wok van Gevogelte met Rode Curry en Shiso
Dit traiteursgerecht combineert de beste smaken uit Azië: stukjes kip in een overheerlijke Thaise rode currysaus met Japanse shiso.
Over Wok van Gevogelte met Rode Curry en Shiso
Kip met rode curry is een typisch Thais gerecht. De zachte smaak van kokosmelk en de kruidige rode currypasta die ermee wordt gemengd, vullen elkaar perfect aan. Groenten en cashewnoten geven de schotel een krokante toets. Wat dit traiteursgerecht met zachte stukjes kip dan zo origineel maakt? De shiso waarmee het geheel wordt afgewerkt. Deze geurige plant wordt ook wel 'Japans basilicum' genoemd.
Te bewaren tussen 0 °C en +4 °C.
Ingrediënten>
Gevogelteborst 42%, rode kerrie 30% (kokosmelk, water, rode kerriepasta (citronella, piment, knoflook, SOJAolie, sjalot, zout, galanga, koriander, limeschillen, Thaïse basilicum, witte peper), vissaus (ANSJOVIS, zout, water, suiker), koolzaadolie, suiker, knoflook, paprika, verdikkingsmiddel: E418, zout, komijn), paprika's, room (MELK), sluimerwten, cashewNOOT 3%, shiso 2%.
Allergenen>
Vis, Melk / lactose, Noten, Soja
Land van oorsprong | België |
Producent | Rob s.a./n.v., Bld de la Woluwe / Woluwelaan 28, 1150 Bruxelles / Brussel |