Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Selected by Rob
Quiche Spinazie, Pijnboompitten en Geitenkaas
Een heerlijke quiche met geitenkaas, spinazie en geroosterde pijnboompitten. Deze geslaagde combinatie is om van te watertanden!
Over Quiche Spinazie, Pijnboompitten en Geitenkaas
Op zoek naar een volledige, smakelijke maaltijd die ook nog eens snel klaar is? Probeer dan een heerlijke quiche die Rob speciaal voor u heeft geselecteerd. Het geheim van deze lekkere kaasquiche? Een quichebeslag met eieren en room, bladerdeeg met echte boter, een geslaagde combinatie van geitenkaas en spinazie – en vergeet ook de krokant geroosterde pijnboompitjes niet. Geniet ervan!
Verwarm de traditionele oven 10 minuten lang op 180 °C.
Te bewaren tussen 2 °C en 6 °C.
Ingrediënten>
Vulling (EIEREN, ROOM, MELK, zout, peper), bladerdeeg (TARWEBLOEM, BOTER, water, zout, azijn), spinazie, GEITENKAAS, pijnboompitten, paneermeel (TARWEBLOEM, gist), olijfolie, knoflook, zout, peper.
Allergenen>
Eieren, Gluten, Melk / lactose