Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Pralus
Melk Chocoladereep met Hazelnoot - 160 g
Chocoladereep met praliné van geroosterde hazelnoten van Piémont omhuld met melkchocolade met 45% cacao.
Over Melk Chocoladereep met Hazelnoot - 160 g
François Pralus, een echte chocoladeliefhebber, is een van de zeldzame meesterchocolatiers die zijn eigen chocolade rechtstreeks uit cacaobonen vervaardigt en zelfs zijn eigen cacaoplantage in Madagaskar bezit. Hij heeft talrijke creaties op zijn naam staan, maar een van zijn bekende creaties zijn de duivels lekkere ‘Infernale’-repen! U valt ongetwijfeld voor deze heerlijke pralinéreep met geroosterde amandelen van Piémont omhuld met melkchocolade met 45% cacao. Sluit uw ogen en geniet van de lekkere combinatie van knapperige amandelen en hazelnoten bedekt met een overheerlijk laagje chocolade. Geweldig lekker!
Ingrediënten>
Praliné (geroosterde HAZELNOTEN en AMANDELEN, suiker, chocolade 75%, vanille), hele HAZELNOTEN, chocolat 45% (cacao, suiker, cacaoboter, MELKpoeder, SOJAlecithine).
Allergenen>
Melk / lactose, Noten, Soja
Land van oorsprong | Frankrijk |
Producent | Pâtisserie Chocolaterie Pralus s.a.s. - 35 rue Rambuteau, 75004 Paris |