Villars

Melkchocolade met Peervulling - 100 g

Heerlijke Zwitserse melkchocolade gevuld met Poire Williams. Van de chocolatier die het eerste chocoladetablet met likeur maakte!

€ 5,25

52,50 / kilo

Heerlijke Zwitserse melkchocolade gevuld met Poire Williams. Van de chocolatier die het eerste chocoladetablet met likeur maakte!

Over Melkchocolade met Peervulling - 100 g

De Zwisterse meesterchocolatier Villars bereidt chocolade van A tot Z: het zorgvuldig roosteren van cacaobonen, het zeven, het malen en daarna het langzaam mengen van de cacaomassa. Bovendien bevat de chocolade melk van uitzonderlijke kwaliteit afkomstig van weilanden uit de omgeving. Resultaat: chocolade van uitzonderlijke kwaliteit zoals dit tablet van melkchocolade met Poire Williams. Een dun laagje heerlijk smeuïge melkchocolade met lekkere en verfrissende eau de vie Poire Williams.

Ingrediënten

Suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, cacaopasta, Poire Williams likeur (8,5%), HAZELNOTEN, afgeroomd MELKpoeder, MELKzuur in poeder, emulgator: SOJAlecithine, natuurlijk vanillearoma. Cacao: minstens 31%. Kan sporen van andere schaalvruchten en eieren bevatten.

Allergenen

Melk / lactose, Noten, Soja

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 490 kcal
Energie in KJ 2052 kj
Vetten 24 g
waarvan verzadigde vetten 14 g
Koolhydraten 56 g
waarvan suikers 56 g
Proteïnes 5 g
Vezels 1 g
Zout 0,22 g
Land van oorsprong Zwitserland
Producent Villars Maître Chocolatier S.A., 1701 Fribourg, Suisse