Clearspring

Bio Hatcho Soja Miso - 300 g

Bio

Hatchomiso van ongepasteuriseerde biosoja. Een Japans product met een uitgesproken smaak om uw gerechten mee op smaak te brengen.

€ 8,30

27,67 / kilo

Hatchomiso van ongepasteuriseerde biosoja. Een Japans product met een uitgesproken smaak om uw gerechten mee op smaak te brengen.

Over Bio Hatcho Soja Miso - 300 g

Miso, een traditioneel Japans ingrediënt, is een gefermenteerde pasta van sojabonen en zeezout. De Japanners gebruiken het vaak als zoutvervanger om hun gerechten op smaak te brengen. Deze hatchomiso van pure sojabonen heeft een meer uitgesproken smaak dan gerst- of rijstmiso. Het werd bereid volgens een eeuwenoud recept, gefermenteerd in cederhouten vaten en vormt bovendien een ware weldaad de gezondheid.

Ingrediënten

Gefermenteerde hele SOJAbonen (65%), water, zeezout, geroosterd GERSTMEEL.

Allergenen

Gluten, Soja

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 214 kcal
Energie in KJ 896 kj
Vetten 10,4 g
waarvan verzadigde vetten 2,1 g
Koolhydraten 12,7 g
waarvan suikers 1,8 g
Proteïnes 23,3 g
Zout 10,8 g
Land van oorsprong Japan
Producent Clearspring Ltd, 19A Acton Park Estate, London W3 7QE, Royaume-Uni