Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Clearspring
Bio Hatcho Soja Miso - 300 g
Bio
Hatchomiso van ongepasteuriseerde biosoja. Een Japans product met een uitgesproken smaak om uw gerechten mee op smaak te brengen.
€ 8,95
Hatchomiso van ongepasteuriseerde biosoja. Een Japans product met een uitgesproken smaak om uw gerechten mee op smaak te brengen.
Over Bio Hatcho Soja Miso - 300 g
Miso, een traditioneel Japans ingrediënt, is een gefermenteerde pasta van sojabonen en zeezout. De Japanners gebruiken het vaak als zoutvervanger om hun gerechten op smaak te brengen. Deze hatchomiso van pure sojabonen heeft een meer uitgesproken smaak dan gerst- of rijstmiso. Het werd bereid volgens een eeuwenoud recept, gefermenteerd in cederhouten vaten en vormt bovendien een ware weldaad de gezondheid.
Ingrediënten>
Gefermenteerde hele SOJAbonen (65%), water, zeezout, geroosterd GERSTMEEL.
Allergenen>
Gluten, Soja
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 214 kcal |
Energie in KJ | 896 kj |
Vetten | 10,4 g |
waarvan verzadigde vetten | 2,1 g |
Koolhydraten | 12,7 g |
waarvan suikers | 1,8 g |
Proteïnes | 23,3 g |
Zout | 10,8 g |
Land van oorsprong | Japan |
Producent | Clearspring Ltd, 19A Acton Park Estate, London W3 7QE, Royaume-Uni |
Andere producten die u kunnen interesseren