Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Eugène
Bio Choco Fondant - 120 g
Te ontdekken
Bio
Belgisch
Gluten vrij
Ambachtelijke en Belgische chocolade smeerpasta, glutenvrij en zonder toegevoegde olie.
€ 7,98
Ambachtelijke en Belgische chocolade smeerpasta, glutenvrij en zonder toegevoegde olie.
Over Bio Choco Fondant - 120 g
Droog en donker bewaren (indien nodig).
Ingrediënten>
Belgische volle ROOM*, rietsuiker*, Belgische cacao massa*, cacaoboter*, Guérande zout. *biologisch landbouw
Allergenen>
Melk / lactose
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 424 kcal |
Energie in KJ | 1760 kj |
Vetten | 28 g |
waarvan verzadigde vetten | 18 g |
Koolhydraten | 42 g |
waarvan suikers | 38 g |
Proteïnes | 4 g |
Vezels | 4 g |
Zout | 0,3 g |
Land van oorsprong | België |
Producent | Eugène Chocolatiers, Avenue Georges Henri 410, 1200 Woluwe-Saint-Lambert |
Andere producten die u kunnen interesseren