Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Comtesse du Barry
Gehele Eendelever - 200 g
Te ontdekken
De hele eendenlever van Comtesse du Barry is een natuurlijke, stevige foie gras met een uitgesproken smaak, perfect gekruid met peper en zout.
€ 46,50
De hele eendenlever van Comtesse du Barry is een natuurlijke, stevige foie gras met een uitgesproken smaak, perfect gekruid met peper en zout.
Over Gehele Eendelever - 200 g
Al meer dan een eeuw lang (sinds 1908 om precies te zijn) doet het merk Comtesse du Barry met zijn delicatessen de gastronomische specialiteiten uit het zuidwesten van Frankrijk alle eer aan. Deze foie gras is bereid uit één stuk van één lever. De hele eendenlever heeft een stevige textuur en wordt gekruid met een subtiel snufje zwarte peper en zout uit Guérande. Zo komt de uitgesproken smaak perfect tot uiting!
Te bewaren op kamertemperatuur. Koel te degusteren. Na opening in de koelkast bewaren en snel te consumeren.
Ingrediënten>
Eendenlever (oorsprong Frankrijk), zout, peper, conserveermiddel : natriumnitriet.
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 544 kcal |
Energie in KJ | 2240 kj |
Vetten | 56 g |
waarvan verzadigde vetten | 24 g |
Koolhydraten | 2,2 g |
waarvan suikers | 0,9 g |
Proteïnes | 7,5 g |
Zout | 1,3 g |
Land van oorsprong | Frankrijk |
Producent | Comtesse du Barry - 32200 Gimont |
Andere producten die u kunnen interesseren