Fusilli – Ambachtelijke Pasta met Insectenmeel – 200 g

Belgische ambachtelijke pasta, gemaakt met krekelsmeel, rijk aan volledige eiwitten en klaar in 3–4 minuten. De spiraalvorm houdt sauzen perfect vast, met een stevige textuur en een subtiele nootachtige smaak. Een gezonde, duurzame optie zonder toevoegingen of conserveermiddelen.

€ 5,55

27,75 / kilo

Belgische ambachtelijke pasta, gemaakt met krekelsmeel, rijk aan volledige eiwitten en klaar in 3–4 minuten. De spiraalvorm houdt sauzen perfect vast, met een stevige textuur en een subtiele nootachtige smaak. Een gezonde, duurzame optie zonder toevoegingen of conserveermiddelen.

Over Fusilli – Ambachtelijke Pasta met Insectenmeel – 200 g

Ingrediënten

Fijne griesmeel van harde tarwe (gluten), eieren, meel van Tenebrio Molitor (gedroogde en gemalen meelwormen) – 10% Product met 90% biologische ingrediënten, gecontroleerd door BE-BIO-01 via Certisys. Als u allergisch bent voor weekdieren, schaaldieren of mijten, wordt het afgeraden dit product te consumeren.

Allergenen

Eieren, Gluten, Weekdieren, Schelpdieren

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 386 kcal
Energie in KJ 1614 kj
Vetten 7.90 g
waarvan verzadigde vetten 1.9 g
Koolhydraten 56,1 g
waarvan suikers 3.10 g
Proteïnes 18.80 g
Vezels 7.7 g
Zout 0.09 g
Land van oorsprong België
Andere producten die u kunnen interesseren