Bakkerij en patisserie

Het is een waar genoegen om met vakmensen samen te werken. We spreken immers dezelfde taal: die van kwaliteit en voortreffelijkheid.

Ons bakkersatelier boven de winkel maakt zijn brood met zuivere meelsoorten zonder additieven, op basis van granen uit Haspengouw die speciaal voor Rob werden ontwikkeld.

Atelier de Max, La Cantine de Géraldine, Cokoa, Darcis, Ducobu, Joost Arijs, Nihoul, Nikolas koulepis of nog De taarten van Chaumont-Gistoux, probeer maar eens aan die verleidingen te weerstaan!

Ook de grote chocolatiers zijn goed vertegenwoordigd: Darcis, Ducobu, Joost Arijs, Mary, Marcolini, Neuhaus, Nihant, Frederic Blondeel en Nihoul. 

Naar de E-shop

Contacteer de bakkerijafdeling

Via telefoon: 02/761.01.33

Julie Van Melle, producthoofd: 02/761.01.74

of vul het online contactformulier in

Contacteer ons

Naar de E-shop