Beenhouwerij en gevogelte

Het beste vlees en het mooiste gevogelte, of hoe u thuis geniet van de beste stukken die in gastronomische restaurants geserveerd worden.

Beenhouwer Jerôme, die zijn vader opvolgde, groeide op in een wereld van overtuigde vakmannen.

Met zijn aanstekelijke gedrevenheid wist hij zich te omringen door vakkundige mensen die zelf ook verliefd zijn op dit vak waarin ze doorgaans opgroeiden. 

Jérôme is bevriend met de kwekers die hem de beste stukken laten kiezen voor zijn gastronomische klanten. 

Al enkele jaren biedt onze chef-beenhouwer u gerijpt vlees van de Parijse beenhouwer Hugo Desnoyer aan. Sinds september 2016 rijpt hij in zijn eigen rijpingskast zelf rundvlees van het limousin-, aubrac- en blonde de galice-rund.

Vandaag vervolledigt Jérôme Rayet zijn ‘collectie’ uitzonderlijk gerijpt vlees met een uitgelezen partner: Hendrik Dierendonck.

Jérôme en zijn team geven u graag advies bij de zoektocht naar het meest geschikte vlees voor elk recept. 

Naar de E-shop

Contacteer de beenhouwerijafdeling

Via telefoon: 02/761.01.36

Jérôme Rayet, producthoofd: 02/761.01.86

of vul het onderstaand contactformulier in. 

Contacteer ons

Naar de E-shop