Charcuterie

De werkplaats van onze spekslagers bevindt zich achter onze toonbanken. Daar worden er dagelijks prachtige producten gemaakt op basis van pure ingrediënten en traditionele recepten.

Onze chefs Geert, Ludovic, Michel en Patrick zetten de traditie van de Rob-spekslagers voort. 

Met de juiste vakkennis en volgens de regels van de kunst maken ze kipkap, geperste kop, huisbereide paté en overheerlijke terrines. 

En de hamkaart, die is ronduit uniek: rauwe en gerookte ham uit eigen land, uit Italië, Frankrijk, Spanje … Bovendien hebben ze een herkomstcertificaat, zoals de gerijpte Bellota-Bellota® van 30 tot 42 maanden, wellicht de beste ham ter wereld.

Naar de E-shop

Contacteer de charcuterie-afdeling

Via telefoon: 02/761.01.42

Geert Erard, producthoofd : 02/761.01.84

of vul het online contactformulier in.

Contacteer ons

Naar de E-shop