Bahia de la Concha

Ansjovis in Azijn - 110 g

Te ontdekken

Iberische ansjovisfilets van de beste kwaliteit, 12 tot 18 maanden gepekeld en daarna in azijn bewaard.

€ 7,20

96,00 / kilo

Iberische ansjovisfilets van de beste kwaliteit, 12 tot 18 maanden gepekeld en daarna in azijn bewaard.

Over Ansjovis in Azijn - 110 g

Rob selecteert voor u alleen het allerbeste, zoals deze ansjovisfilets van de beste kwaliteit. Ze zijn aan het begin van de lente in de Cantabrische Zee opgevist. Daarna zijn ze met de hand schoongemaakt, gepekeld, gefileerd en verpakt. Door hun delicate smaak en hun mooie, egale kleur passen ze uitstekend in een verfijnd voorgerecht met tomatenblokjes en stukjes paprika bijvoorbeeld.

Bewaren tussen 0 °C en 4 °C. Product voordien diepgevroren aan - 20 °C.

Ingrediënten

Ansjovis (Engraulis encrasicolus) (VIS), zonnebloemolie, witte wijnazijn, look, peterselie, zout. Kan sporen bevatten van weekdieren en sulfieten.

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 128 kcal
Energie in KJ 536 kj
Vetten 3,90 g
waarvan verzadigde vetten 1,42 g
Koolhydraten 0,53 g
waarvan suikers 0,53 g
Proteïnes 20,80 g
Zout 3,55 g
Land van oorsprong Spanje