Gezien de vele aanvragen bieden we momenteel enkel "Standaard" thuisleveringen (levering tussen 09.00 en 19.00 uur). Gelieve hiermee rekening te houden. 

Minimumbedrag voor een online bestelling: 70 EUR . We danken u voor uw begrip.

 

 

Kavinskaya

Tarama met Piment d'Espelette - 90 g

Te ontdekken

Tarama van gerookte kabeljauweitjes en piment d'espelette. De bekende Griekse specialiteit, maar nu met de pittige smaak van het Baskenland!

€ 4,80

53,33 / kilo

Tarama van gerookte kabeljauweitjes en piment d'espelette. De bekende Griekse specialiteit, maar nu met de pittige smaak van het Baskenland!

Over Tarama met Piment d'Espelette - 90 g

Tarama is een Griekse of Turkse salade van viseitjes. Deze door Rob geselecteerde licht pikante tarama bevat echte piment d'espelette en 27 % gerookte kabeljauweitjes van premiumkwaliteit. Hij bevat geen kleurstoffen: zijn mooie oranje kleur dankt hij aan de piment d'espelette, de trots van het Baskenland. Een originele en smaakvolle combinatie.

Te bewaren tussen 0 °C en +4 °C.

Ingrediënten

Koolzaadolie, gerookte en gezoute kabeljauweieren 27% (KABELJAUWeieren 25%, zout), water, paneermeel (TARWEbloem, water, zout, gist), piment d'Espelette 1%, geconcentreerd citroensap, conserveermiddel: E211. Kan sporen bevatten van schaaldieren.

Allergenen

Vis, Gluten

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 527 kcal
Energie in KJ 2174 kj
Vetten 55 g
waarvan verzadigde vetten 5,2 g
Koolhydraten 5,9 g
waarvan suikers <0,5 g
Proteïnes 7,8 g
Zout 1,8 g
Land van oorsprong Luxemburg
Producent Salmon & Seafood Concept S.A., rue henri VII 26A, 1725 Luxembourg